România TV a intrat în posesia unor înregistrări incredibile cu Laura Codruţa Kovesi.

Uncheşelu, ştiţi ce-mi doresc: să “decapaţi” instituţional în dosarul ăla cu casele şi să ajungem la domnul premier care a semnat contractele alea“, spune Codruţa Kovesi, potrivit înregistrării.ÎNREGISTRARE cu Laura Codruţa Kovesi:

O paranghelie de două zile a avut loc la Cheile Grădiştei Fundata, la care au participat circa 400 de procurori DNA și poliţişti, potrivit unei informaţii denunţate de un martor. Persoana respectivă a povestit, la România TV, desfăşurarea ostilităților care avea un caracter sărbatoresc, de mare bucurie.

Masa a fost prezidată de Codruţa Kovesi, iar în centrul atenției s-a aflat procurorul Uncheşelu care marca avansarea lui în consiliul de conducere al DNA, potrivit martorului.

Paranghelia a avut loc când Curtea Constituțională a publicat motivarea deciziei prin care a desfiinţat în termeni duri ancheta DNA asupra unor membri ai Guvernului. Ancheta a fost condusă de procurorul Uncheşelu, încadrat definitiv pe post abia de câteva săptămâni. Martorul a susţinut că unii participanţi la petrecere ieşeau din clădire pe mai multe cărări.