INTERVIU ZIARULNATIONAL.MD // Radu Moraru: „Basarabia are o singură opțiune. E în faliment economic, Moscova nu mai are bani să o sponsorizeze, politicienii sunt varză de Bruxelles… Singura opțiune este Unirea!”

1
776

Dle Radu Moraru, de ce ați decis să renunțați la „cea mai frumoasă meserie din lume”, așa cum spuneați acum câțiva ani, pentru a candida independent la Președinția României?

Dragii mei ziariști NAȚIONALI și dragi cititori, „cea mai frumoasă meserie din lume”, cum e cea de ziarist, așa consider eu, s-a sfârșit atunci când un sistem mafiot a pus mâna pe România.

Sistemul are presa lui, justiția lui, influencer-ii lui, are tot! Și nu mai reacționează la nicio dezvăluire pe care o fac, la nicio investigație! Procurorii, judecătorii, polițiștii sunt toți paralizați! Și atunci m-am gândit cum să devin ȘEFUL lor, adică președintele României!

Și pentru cine ați vrea să fiți „naș” din postura de șef al statului român?

Frumoasă întrebare! Eu vreau și cred că pot să „nășesc” toți românii, de pretutindeni, inclusiv cei din Basarabia! Recunosc că sunt un „băiat de cartier” rău famat și asta m-a ajutat să câștig toate războaiele cu sistemul mafiot!

Gândiți-vă că, deși sunt cel mai cunoscut om de televiziune, mi-au furat televiziunea, vreo trei săptămâni! Dar am recuperat-o, fiindcă eu nu mă las linșat. Deci știu cum să câștig, dar, mai ales, știu cum voi face România Mare și măreață! Mă inspiră acest Trump, pe care l-am susținut prin NAȘUL TV USA: Make Romania Great Again!

„Cred că la 100 de ani de România, țara merită un președinte mai bun”, afirmați într-un filmuleț video prin care vă anunțați, încă în decembrie 2018, candidatura la Președinție. Cum ar arăta România lui Radu Moraru?

Se vede că m-ați studiat înainte să puneți întrebări, bravo! România lui Radu Moraru nu există! În schimb, visul lui Radu Moraru președinte este ca România Mare să se simtă în sufletul fiecărui român, în buzunarul fiecărui român, în bunăstarea națiunii și în eradicarea sărăciei!

Plus libertatea fiecărui român! Fără sancțiuni de la Moscova lui Putin, plus buletine UE și vize de America free! România este atât de bogată fără jefuitorii pe care îi voi opri, încât bunăstarea se va simți imediat! Cu stomacul plin vom gândi altfel și vom găsi cele mai bune soluții pentru copiii noștri!

Tot ce fac astăzi, deși puteam să mă retrag pe o insulă și să îmi cheltui banii, deci tot ce fac este pentru copiii noștri! Strămoșii noștri așteaptă să ne ridicăm la înălțimea faptelor lor. Împreună vom fi mai puternici în fața oricărui putinist. Și e timpul ca România să își asume abandonul și reparația istorică! Vrem România Mare până la sfârșitul lumii. Așa să ne ajute Dumnezeu!

„Fenomenul Zelenski” este discutat destul de mult în ultimul timp. V-ați inspirat de la ucraineni, atunci când ați decis să fiți prezent „altfel” pe ecrane, mai ales că ați fost declarat unul dintre cei mai performanți oameni de televiziune de peste Prut?

În Ucraina s-a întâmplat un fenomen. În România fenomenul va fi … CLICK AICI PENTRU A CITI CONTINUAREA INTERVIULUI.

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.