Moise Guran este foarte cunoscut si are o emisiune la radio Europa Fm. 

Intr-o zi, acum citeva saptamini,  Moise a intrat pe un teren minat si a facut o emisiune despre sansele candidatilor la Presedintia Romaniei, enumerindu-i pe toti !

Un ascultator fidel i-a atras atentia, in direct, ca a uitat un nume, ziaristul Radu Moraru ” Nasul” ! Panica totala, liniste totala…

Dupa cum stiti, si am probe, mi-am anuntat Candidatura la Presedintia Romaniei pe 2 Decembrie 2018, in prima zi de Centenar ! Aveti AICI proba !

De ce Moise Guran nu m-a pomenit in analiza lui stufoasa ? M-am gindit la citeva variante:

  1. Ziaristul Guran nu a stiut ca un ziarist, singurul ziarist, candideaza la Presedintie ! 
  2. Ziaristul Guran a stiut dar si-a manipulat ascultatorii !

La varianta 1 e simplu, daca nu stii, daca nu esti informat, nu faci emisiuni ! Te lasi…

La varianta 2 e mai complicat draga Moise, fiindca Europa Fm este un post respectat !

  • chiar daca esti suparat pe Radu Moraru, iti informezi publicul, din respect pentru public, tu nu esti stapinul lui ci slujitorul lui
  • daca ai stiut de Radu Moraru (mi-am anuntat Candidatura cind era doar Iohannis anuntat, deci eram 2 candidati ) si nu ai avut voie sa spui la Radio, atunci e foarte grav si pentru tine Moise …dar si pentru Europa Fm
  • daca ai crezut ca Radu Moraru e la misto, draga Moise iti reamintesc ca am construit citeva Televiziuni, ca NASUL TV este Televiziunea Libera, ca „baietii” mi-au furat Televiziunea si tu nu ai spus nimic, nici macar atunci cind am recuperat-o, repede, dupa 3 saptamini

Eu, in locul lui Moise, puneam imediat mina pe telefon, are numarul meu, si ceream scuze ! In direct !

Ca Moise sint multi ! Parca traim in absurdistan, aproape niciun ziarist nu a auzit, nu a vazut si nu a citit ca un coleg de-al lor candideaza la Presedintia Romaniei !

A scris Romania Libera ! Link

A scris Ziarul National din Basarabia ! Link

Nasul Tv a facut citeva emisiuni pe aceasta Candidatura !

Eu am scris zeci de articole, multe au devenit „virale” !

Cam prea multi ziaristi de top care nu vad, nu aud ! In schimb, toata presa e plina de toti ceilalti candidati, toti fara UNUL ! Am impresia uneori ca Sistemul mi-a sters CNP-ul, NU mai am voie sa exist !

Dragi Romani, presa e sub papucul politicienilor si serviciilor secrete ! Voi elibera presa ! Voi cistiga alegerile Prezidentiale ! Gata cu politicienii care vor Presedintia, gata cu securistii, gata cu coruptii si gata cu prostii ! Romania are nevoie de MERITOCRATIE !

VOI FI PRIMUL PRESEDINTE MERITOCRAT !

Astia v-au vindut numai vorbe !

EU AM FAPTE ! SI STIU CE AVEM DE FACUT !

GATA CU SARACIA !

Romania Prospera !

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru

Candidat la Presedintia Romaniei 10 Noiembrie 2019

4 COMENTARII

  1. Dle Radu Moraru nu-ţi pierde timp preţios criticându-l pe acest măgar care
    răspunde la numele de Guran.

  2. Te sustin si te felicit !!! Te rog un nr. de telefon daca se poate , am niste idei si vreau sa avem o scurta discutie . Sunt plecat din tara si te recomand si altora , dar este greu , poate lucrul cu omul este cel mai greu .

  3. Radu Moraru , te felicit ! Ai Increderea mea si votul plus a celor din familie si cativa cunoscuti . Daca se poate as vrea un nr. de telefon , vreau neaparat sa avem o discutie .

Comentariile sunt închise.