Dragnea a furat startul si, printr-o plata evreiasca, a fost primul care a facut o poza cu Trump. Nu i-a folosit la nimic, a ajuns la puscarie ca un nimic ! Ieri era barbatusul PSD, astazi e nimicul pesede !

Iohannis, morcov infipt cu rictus pe buze, a facut si el o poza, in 2017, cu Trump ! Romania a cistigat fix nimic din poza aceea ! Iepurasul Klaus a fost apoi, imediat, chemat la Merkel, tot la poza ! Ca sa anuleze poza cu Trump ! Tot nimic a cistigat Romania ! Iohannis, doua poze de nimic ! Esti un nimic atunci cind te santajeaza si Trump si Merkel ! Trump cu casele din America, Merkel cu dosarele !

Trump, in 2019, l-a chemat din nou, la poza, pe Iohannis ! Trump a obtinut tot ce a vrut, Romania nimic ! Iohannis a obtinut o mingiiere pe cap si o stringere de miini ca pentru o sluga, mai priviti odata fotografia ! 

Rictusul Iohannis nu poate mai mult, e un ficus-rictus ! Daca era un Barbat de Stat, nu pleca din Biroul Oval fara eliminarea vizelor pentru Romani si fara garantii sigure de minim 100 de miliarde de dolari Investitii !

Ce a facut Iohannis ?! Exact ce am patit cu rusii, pe vremuri ! Ei ne luau griul si noi le dadeam petrolul !

Trump a tratat Poporul Polonez cu super respect ! Polonia a negociat la singe ! Trump l-a tratat pe Iohannis ca pe o sluga ieftina si proasta ! Vina e a Sistemului ca avem asa un santajabil sef de Stat !

„Bravo” Iohannis ! Esti mai tare ca Dragnea! Ai o poza cu Trump in plus fata de Dragnea ! Si atit ! Si o mingiiere pe cap !

Cica Trump o sa ne viziteze, dupa ce cistiga al doilea mandat ! Problema e ca Iohannis nu va mai fi Presedinte si nici Trump nu cred ca mai prinde un nou mandat ! 

De unde stiu ?! Sa zicem doar atit, cred ca ma pricep la Cistigatorii Prezidentialelor ! Pe Iohannis nu am cum sa il ajut, fiindca il voi spulbera ! Poate pe Trump ! Dupa ce voi fi Presedinte si numai daca Romania are de cistigat ! Mult de cistigat !

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru – Candidat la Presedintia Romaniei 10 Noiembrie 2019