Recunosc faptul ca doi Invingatori, din doua generatii complet diferite, m-au motivat atunci cind am ales sloganul meu de campanie prezidentiala pentru 2019 : atit Hagi Senior cit si Capitanul ROU21MANIA, au declarat ca vor sa „FACA ISTORIE” !

Eu vreau, ca viitor Presedinte al Romaniei-2019, sa INTRU in ISTORIE si sa SCRIEM ISTORIE IMPREUNA ! In plus, voi fi primul Presedinte gratis al Romaniei fiindca nu voi accepta niciun salariu ! Si in plus plus, voi reduce drastic cheltuielile Presedintiei prin renuntarea la Palatul Cotroceni (prea scump si prea opulent) !

Dar subiectul acestei postari este altul…

Milioane de Romani se bucura de Succesul ROU21MANIA ! Dar e timpul sa vedem de unde vine acest Succes enorm !

  1. Fara Academia lui Hagi, Fenomenul nu ar fi existat ! Hagi a riscat totul ! Eu cred ca de multe ori era sa dea faliment pentru Visul lui ! Foarte putini au crezut in Hagi ! Investitorul Hagi a adus GLORIE unei intregi NATIUNI ! Si va aduce multi bani in RO, plus taxe la ANAF ! Bani de pensii, bani de salarii…
  2. Andrei Ionut Radu a fost format tot la Academia lui Hagi ! Acolo a fost impregnat cu mentalitatea de Invingator si nu de sluga ! Acest baiat al Romaniei a trait si o mare drama personala, care, in loc sa il doboare, l-a facut LUPTATOR ! Bravo Capitane, putini inteleg cit de puternic esti ! Dar HAITA lui RADOI intelege… si asta e ESENTA !

Dragi Copii ai lui Hagi, sa nu uitati niciodata „nebunia” lui Hagi de a investi in viitorul vostru ! Si Hagi nu a facut-o pentru bani ! A facut-o pentru ca a fost unul dintre foarte putinii Romani care au avut o viziune si o maxima iubire pentru fotbal !

Sa il aplaudam pe Investitorul Hagi Senior !

Imediat cind voi ajunge Presedinte, voi declara Academia lui Hagi o Institutie de Interes Public si National si voi cere Guvernului sa finanteze Academia ! Daca guvernul Dancila va refuza, atunci voi ruga firmele private, de succes, sa sponsorizeze Academia lui Hagi !

Dar…

Dar voi cere Guvernului sa publice lista secreta a tuturor sponsorizarilor pe care le face pentru tot felul de ong-uri sau altele… Unde se duc sute de milioane de euro…

Eu cred ca Academia lui Hagi isi merita banii Statului ! Fiindca IATA REZULTATUL ! Abia acum, din nou, sintem MINDRI ca SINTEM ROMANI ! 

Voi fi primul Presedinte Gratis ! Voi face munca patriotica pentru Neamul Romanesc, fara salariu ! Si vreau sa intru in Istorie ! Vreau sa scriem Istorie Impreuna !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru, NASUL, candidat la Presedintia Romaniei 2019

P.S.

Eu personal, ca antreprenor, la ce „scoruri” sint in fotbalul european, as profita de marketingul si brandul ROU21MANIA ! Eu cred ca lotul de 23 de jucatori din „Haita lui Radoi” valoreaza minim 100.000.000 de euro !!! De aici incepe Negocierea ! Dupa Euro, voi detalia…