Eu sint un tip pragmatic. Dragii mei, nu va luati dupa „valul” de dupa infringere, unii vor exagera in bine, altii in rau. E firesc, toata lumea se pricepe la fotbal dar mai putin la viata. De aceea, majoritatea celor care se pricep la fotbal, traiesc prost, sint datori vinduti si nu prea au sperante mari in viata de zi cu zi.

Voi ati pierdut o mica batalie, cu nemtii, obisnuiti sa cistige mereu ! E firesc si ati vazut, nu am pus presiune pe voi ! Voi ati pierdut astazi fiindca ati fost obositi, atit fizic cit si psihic ! Daca veti juca, peste un timp, cu Germania, ii faceti franjuri pe nemti ! Le dati cite goluri vreti ! La aceasta semi-finala ati fost obositi, atit !

Dar ati luptat ! Daca aveati un pic de noroc, era 3-1 la pauza ! Asta e fotbalul ! Si poate ca e mai bine sa plingeti acum, decit mai tirziu, cind veti deveni o adevarata forta a fotbalului mondial ! E bun si un asemenea esec !  Va va ajuta sa gestionati mai bine Victoriile viitoare ! Nu poti fi Campion fara sa gusti infringeri temporare ! 

Dupa atitia ani de pauza in fotbalul romanesc, era greu sa deveniti Campioni fiindca ar fi existat riscul sa o luati razna, fiecare in parte !

De ce ati Invins ?! Simplu:

  1. Cota fiecarui fotbalist roman din nationala s-a triplat, deci o veti duce bine cu banutii. Important e sa nu va relaxati si sa cautati performanta in anii viitori, precum Messi sau Ronaldo, aici e hopul vostru !
  2. ROU21MANIA a asigurat reteta financiara a acestui Euro ! Altfel, stadioanele erau goale ! Sper sa realizati cit de mult va iubeste Natiunea Romana si ce foame are de Sperante si Victorii ! Sa nu ne dezamagiti niciodata ! Ar fi pacat, pentru voi…
  3. Bravo Romania ! Romanii au aratat cit de Patrioti sint si cit de mult isi iubesc Tara, indiferent ca Tara Politicienilor si-a batut joc de ei…

Ati Invins ! Credeti-ma, nu erati pregatiti pentru mai mult ! M-ati emotionat ca ati plins ca niste copii ! Dar voi, acum, v-ati nascut Barbati si ne veti aduce multe Victorii si Bucurii ! Ramineti ECHIPA ! VIITORUL este al Vostru !

Va scrie un om care nu a pierdut niciodata ! Dar inteleg ce inseamna sa pierzi ! Si eu ma tem ca intr-o zi voi pierde ! Voi ati scapat de aceasta spaima ! Bucurati-va ! De miine veti sti sa gestionati orice in viitorul vostru fotbalsitic !

Si nu uitati ! Nici Messi si nici Ronaldo nu au ajuns Campioni Mondiali ! VOI aveti minim 10 ani in fata sa depasiti aceste legende vii ale celui mai frumos fenomen sportiv ! Aveti tot ce va trebuie ! Va doresc doar sa reusiti sa fiti mai odihniti ! Acum nu ati avut cum, plus caldura infernala !

Hai ROU21MANIA ! Nici nu stim ce vremuri minunate ne asteapta !

Radu Moraru, NASUL

1 COMENTARIU

Comments are closed.