ion cristoiu 1Vineri, 4 iulie 2014, celebra Izaura Mondialu, această Ecaterina Teodoroiu a Antenei 3, a fost la Curtea de Apel Constanța, pentru a-și scăpa concubinul de arest preventiv și a obține pentru ea eliberarea de sub control judiciar. N-a reușit nimic, deoarece milițianul Pavel Abraham, după ce s-a folosit de ea pentru a face politica lui Dan Voiculescu, se dă peste cap s-o aburească.

Ori de cîte ori iese de undeva, chiar și de la WC, Victor Ponta se adresează presei.
Izaura, un fel de Victor Ponta al Clanului Mondialu, Sandu Anghel fiind un fel de Ion Iliescu al Clanului și Florin Anghel, un fel de Adrian Năstase, și-a însușit și ea acest nărav de a face declarații presei cînd iese de undeva.

Vineri, ieșind de la Curtea de Apel Constanța, pe scări, cum îi stă bine unei vedete, Izaura Mondialu a făcut următoarea declarație de presă:
„Eram pe patul spitalului şi am primit un telefon. Şi mi s-a spus aşa. Este Izaura la telefon? Eu, da. Bună ziua, bună ziua. Sunt din partea omului pe care voi l-aţi arestat. Da, spuneţi, îi spun. Păi, vă rog să renunţaţi la toate declaraţiile care le-aţi depus la dosar, să nu mai daţi nimic, să spuneţi că filmările care s-au depus sunt false. Ca să puteţi să fiţi şi voi eliberaţi, să fim şi noi. Şi eu i-am spus, eu nu pot să fac aşa ceva, pentru că dacă eu mă duc să duc organele judiciare, ducerea în eroare justiţia, eu pot să fiu arestată şi pe legea asta şi pe legea cu mărturie mincinoasă”.

Citind această declarație, reprodusă de Feri Predescu, excelenta corespondentă a Evz la Constanța, m-am întrebat cine a scris textul, recitat apoi papagalicește de Izaura.
După părerea mea, la text au lucrat mai mulți.

Judecînd după șmecheria cu omul lui Mircea Băsescu, un autor a fost Mihai Gâdea. Nu de alta, dar seară de seară, bietul de el se screme să mai născocească ceva despre dușmanii binefăcătorului său Dan Voiculescu. Numai Mihai Gâdea, total lipsit de talent de ziarist, putea s-o pună pe fata lui Bercea Mondialu să vorbească mai ceva ca o membră a Casei Regale Britanice: ”Eram pe patul spitalului”.
Lui Pavel Abraham îi aparține expresia de milițian care dă cu bulanul în limba română: ”Este Izaura la telefon?”

Pe aceștia i-am identificat eu ca autori ai textului zis de Izaura Mondialu presei nosstre pe scările Curții de Apel Constanța.
Citind textul, dvs ce alți autori identificați și de ce?

 

Sursa: cristoiublog.ro