Fostul preşedinte, Ion Iliescu lansează un atac fără menajamente la adresa protestatarilor din Piaţa Victoriei. Iliescu nu e de acord cu continuarea manifestaţiilor şi îi loveşte dur pe cei din piaţă, conform stiripesurse.ro

„Asta ne trebuie acum, în loc să strângem rândurile în jurul unui guvern care încearcă să aşeze lucrurile cu chizbuinţă? Nu înţeleg cine e în spatele acestei mişcări şi ce urmăresc în ultimă instanţă. Este regretabil”, a declarat pentru mediafax Ion Iliescu.

Fostul preşedinte al României a catalogat ca fiind „anormale” protestele anunţate pentru duminică. „Din asta avem doar de pierdut cu toţii. În loc să strângem lucrurile şi să căutăm să sprijinim forţele care înceacă să construiască ceva în această ţară, iată sunt indivizi şi forţe interesate să cultive discordia. Nu înţeleg cine este interesat în aşa ceva”, a adăugat Ion Iliescu. Un protest este anunţat pe reţelele de socializare, protestatarii urmând să se adune în Paiaţa Victoriei şi să plece în marş spre Parlament, acţiunea fiind anunţată ca reacţie la proiectul Legii graţierii, care urmează să fie dezbătut şi votat, luni, în plenul Senatului.