Jurnalistul Radu Moraru atrage atenția că, așa cum Giovanni Becali, condamnat în Dosarul Transferurilor, a fost eliberat din închisoare înainte de termen, justiția ar trebui să îl elibereze și pe omul de afaceri Dan Adamescu.”Dar de ce Sistemul se razbuna in continuare pe Adamescu ?! Asa cum pe Giovanni Becali l-a iertat si l-a eliberat din inchisoare inainte de termen, pe motiv de virsta, la fel ar fi trebuit sa procedeze si in cazul lui Adamescu ! Teoretic, Justitia e la fel pentru toti ! Chiar daca Adamescu tine sute de locuri de munca, plateste taxe uriase la Stat si a investit in Romania sute de milioane de euro… in timp ce Giovanni Becali a fost mereu un golanas care a țepuit Statul de cite ori a putut! Motivatia Statului Mafiot este ca Giovanni s-a indreptat, participind la toate activitatile recreative si la munca fizica, in timp ce Adamescu, aflat in caruciorul cu rotile si operat la genunchi, nu a avut chef nici sa se recreeze cu puscariasii si nici nu a muncit cot la cot, „genunche la genunche” cu Giovanni !!! Astia sint idioti rau ! Adamescu trebuia sa fie liber, ca si Giovanni! Giovanni s-a carat din tara, a mai luat o condamnare si mai are un proces greu pe cap! Adamescu in libertate nu o sa fuga nicaieri si poate, daca nu s-a scirbit de tot de Romania, poate mai creeaza niste sute de locuri de munca”, a scris jurnalistul Radu Moraru, pe nasul.tv.

Totodată, Moraru a mai atras atenția că este posibil să îi fi fost refuzată cererea de eliberare omului de afaceri pentru că ”nu s-a „indoit” ca sa-si vinda afacerile, ieftin si cui trebuie!”.

Săptămâna trecută, Judecătoria Sectorului 4 a respins cererea de eliberare condiționată depusă de omul de afaceri Dan Adamescu, care are de executat o condamnare de patru ani și patru luni primită într-un caz de corupție privind soluții favorabile în dosare de insolvență. Instanța a mai stabilit că Dan Adamescu poate face o nouă cerere de eliberare condiționată în luna februarie 2017. Decizia nu este definitivă.

sursa: romanialibera.ro