sebastian-lazaroiuIntr-o postare pe Facebook, Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu compara Antena 3 cu „un arsenal cu aparate de tortura cu grade diferite de dificultate” creat de Voiculescu. Postarea a fost facuta in timp ce Dana Grecu si Radu Tudor il interogau, vineri seara, in mod repetat pe Victor Ponta despre posibila numire a Codrutei Kovesi la DNA. Lazaroiu spune ca rolurile moderatorilor Mircea Badea, Alessandra Stoicescu, Dana Grecu si Mihai Gadea sunt diferentiate in Antena 3 in functie de rolul de calau al fiecaruia.

„Voiculescu si-a facut la Antena3 un fel de arsenal cu aparate de torutura cu grade diferite de dificultate. Cand vrea sa convinga pe cineva sa faca sau sa nu faca ceva (acum a venit randul premierului) intra in functiune aparatele in ordinea dificultatii. Intai intri pe mana lui Mircea Badea. Dar e destul de soft. Un fel de smuls unghiile de la degete. Pe urma vine Alessandra Stoicescu. Acolo ti se zdrobesc genunchii. So, no big deal. Vine Dana Grecu. Dana iti rupe sira spinarii. But you can still stay alive. The ultimate torture machine: Gadea. Gadea te jupoaie si pe urma pune sare. Multi uselisti n-au trecut inca nici macar de Badea”, a scris Lazaroiu.

14 COMENTARII

  1. Toate la vremea lor. Nu merge ulciorul mult la apa, la un momendat se sparge.
    Eclesiast 3.1 ”Toate îşi au vremea lor, şi fiecare lucru de sub ceruri îşi are ceasul lui.”

  2. Oare cand se va aplica legea si asupra lingailor lui Felix din latrine? Stiu ca se pedepsesc si complicii, nu numai faptasul. Iar aici avem, din plin, santaj, instigari(inclusiv la violenta si omor), cenzura, imixtiuni in justitie, dezinformare, sprijinirea unor infractori dovediti, amenintari, insulte grave, atacuri dirijate asupra unor institutii etc. CNA-ul ce face? Scuipa seminte?

  3. …excelent !bine zis !…adevarul ,adevarat !…o comparatie extraordinara !

  4. In evanghelia dupa Marcu exista un text despre aceia care vor sminti pe unul din acesti prea mici frati ai mei. Cred ca se refera si la jurnalistii care vor sa manipuleze oamenii. Ar fi bine sa-l citeasca si sa mediteze asupra lui.

Comentariile sunt închise.