Se pare ca se contureaza o surpriza de proportii, garnitura de ministri ai PDL va fi schimbata totala.

Iata numele care se vehiculeaza pe surse in acest moment: Andreea Paul Vass ( Economie), Gabriel Berca (Interne), Bogdan Dragoi (Finante), Cristian Petrescu (Dezvoltare), Razvan Mustea (Comunicatii), Claudia Boghicevici (Munca), Alexandru Nazare (Transporturi), Stelian Fuia sau Adrian Radulescu (Agricultura), Catalin Baba (Educatie)

Sever Voinescu, purtatorul cuvant al PDL a declarat: “PDL are o expresie guvernamentala noua, am inteles exact ce vor oamenii de la noi” Emil Boc: “Este un gest de responsabilitate si apreciere politica. Este o decizie luata in unanimitate”

17 COMENTARII

 1. Toata consideratia pentru MRU si chiar pentru PDL, care stie sa se si sacrifice, da …o lectie din care toate partidele ar trebui sa invete…

 2. Sper sa fie validat noul guvern desi am oare ce indoieli.Primul ministru desemnat e un reper moral si ma bucur ca e un om tanar si f educat.Poate fii asta inceputul uneri noi ere in politica ?? Oare a inteles PDL-ul ca doar cu oameni de genu lui Mihai Razvan Ungureanu pot redevenii credibili si pot redobandii increderea populatiei ?Sa speram ca da ci ca va trece acest guvern de parlament

 3. le -a rupt gura la usl

  sa vezi acum, in laboratoarele lui voiculescu
  laturi la greu

  noi vrem “jos basescu” sa se aseze d-nul iliescu si usl ,again,again and forever

 4. Se pare ca primele care au propus un nou guvern tanar au fost Dna Boagiu si dna Udrea(tocmai ele care meritau sa ramana, ca au facut treaba buna).
  Eu as fi fost pentru un guvern feminin in totalitate. Dar e bine si asa, ca sunt tineri si nepatati, si le urez “vant bun in pupa”.

 5. Si mie mi se pare corect demersul.Daca nu s-a ales varianta tehnocrata,macar sa se schimbe ministrii cu fete noi desi opozitia tot contra va vota.Succes noului premier ales sa treaca prin parlament acest nou guvern si sa mai linisteasca spiritele din strada atitate de opozitie care ne-au cam umplut de nervi.

 6. fac prinsoare pe orice ca uslasii nu vor vota cabinetul.vor inventa alte prostii,vor incepe iar sa lalaie pe la haznalele lui felix si realitati.CIINII LATRA ,CARAVANA TRECE

 7. Bravo!
  Prin aceasta mutare PDL-ul castiga extraordinar de mult.
  Prin propunerea tinerilor in ministere,va atrage dupa sine votul tinerilor si al indecisilor.
  Felicitari!
  Draga USL…voi ce lista a-ti fi propus?…sa nu ne spuneti ca pe cei care au de dat semnaturi pe la DNA :)))))))))))

 8. La vremuri noi ,oameni noi,bravo.FELICITARI noului prim-ministru si vint bun. LUI CRINUTA SI PONTACEL sa mearga in LIBIA sau SIRIA,la cit de buni si darnici sint ei ar putea face treaba buna.

Comments are closed.