Inca o statuie se prabuseste in Romania ! Laura Codruta Kovesi a mintit ani de zile spunind ca nu exista niciun Protocol Secret incheiat intre SRI si DNA.

Ei, iata ca noul SRI, condus de Hellwig, o prabuseste pe prima doamna a anticoruptiei in latrina murdara a istoriei mioritice.

Conform Documentului publicat de catre SRI,

 • Protocolul exista din 2009
 • Protocolul a fost Secret aproape 9 ani, pina Vineri 29 Martie 2018
 • Protocolul este incheiat intre SRI si TOT Parchetul General, deci nu doar intre SRI si DNA
 • Protocolul Secret este semnat de insasi Madam Kovesi, in 2009, ca Procuror General

De ce sint extrem de grave existenta si functionalitatea acestui Protocol, timp de 9 ani ?! Doar citeva exemple (in emisiune voi da toate exemplele)

 • Protocolul incalca GRAV si COMPLET Constitutia si Legile Romaniei (de aceea l-au facut Strict Secret !)
 • Kovesi a predat, in 2009, intreaga Procuratura in miinile si stapinirea SRI (asa ceva nu s-a intimplat nici pe vremea Securitatii )

Dar cel mai grav este ca, prin publicarea acestui Protocol Secret avem, in sfirsit, PROBA ca, in anul 2009, SRI a dat o Lovitura de Stat Militara in urma careia a condus Romania pina in anul 2016 cind Curtea Constitutionala a dat celebra Decizie.

Cine sint autorii Loviturii de Stat Militare ?

Civilul George Maior si Generalul preferat al lui Basescu, in 2009, Florian Coldea, adica cei 2 sefi ai SRI .

Cine sint complicii ?

Laura Codruta Kovesi, Procuror General si adjunctul ei de atunci, Tiberiu Nitu

Ce spune Codul Penal la Articolul 397, aliniatul 1 ?

„Actiunea armata intreprinsa in scopul schimbarii ordinii constitutionale ori al ingreunarii sau impiedicarii exercitarii puterii de stat se pedepseste cu inchisoarea de la 15 la 25 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.”

Si ajungem si la Generalul Coldea, „preferatul” Presedintelui Romaniei in 2009, care era adjunct la SRI dar de fapt el era cel mai tare din parcarea numita Romania !

 1. Generalul Coldea o santaja pe Kovesi cu Dosarul Carabulea dar asta nu l-a impiedicat sa aiba si o relatie de iubire cu Distinsa. In plus, in 2009, Kovesi mai dorea un mandat in fruntea Procuraturii si avea nevoie de sprijinul lui Coldea.
 2. Tiberiu Nitu, adjunct pesedist, era santajat atit de Coldea cit si de Kovesi, prin informatii din Dosarul Revolutiei. Nitu a tacut milc si a semnat .
 3. George Maior, aparent seful lui Coldea, era de fapt santajat de catre general, vorbim de anul 2009, prin doua Dosare : Fregatele britanice si Microsoft. In plus, Maior, care batuse palma cu Geoana, achiesa la o asemenea Dictatura Militara cind a semnat Protocolul in Februarie 2009, visind ca la sfirsitul anului el sa fie Stapinul Inelelor si sa il mature pe Coldea.

Ajungem si la Presedintele Traian Basescu, cel din 2009. Se pregatea sa mai cistige un mandat doar ca ii avea impotriva pe toti, mai putin B1 TV.

In anul 2008 TB a avut grija sa il decoreze pe Coldea, numindu-l general de brigada la doar 37 de ani. Stia Basescu de puterea lui Coldea de a-i santaja pe Maior, Kovesi sau Nitu ? Stia Basescu de dragostea la propriu dintre Coldea si Kovesi, el securistul sef-ea procuroarea sefa ? Stia Basescu despre Protocolul Secret semnat pe 2 februarie 2009, intre Securitate si Procuratura, prin care se instituie Junta Militara a lui Coldea ?!

Eu cred ca Presedintele stia tot. El a spus ca e cel mai informat om din Romania. Eu spun altceva : ma uit la jocul lui TB din 2009 si observ cum l-a tinut in SAH pe Florian Coldea ca sa nu il tradeze si sa fie sigur ca va cistiga inca un mandat prezidential.

 1. Il face general de brigada in 2008.
 2. Il incurajeaza sa semneze Protocolul Secret in 2 februarie 2009, prin care, de fapt Coldea devine Stapinul Inelelor iar Maior un fel de fiul ploii
 3. Consecvent cu gestul de a condamna Comunismul in Parlamentul Romaniei, in 2006, Traian Basescu matura pe jos cu Kovesi-Procuror General pe data de 9 septembrie 2009, pe tema Dosarul Revolutiei si clasarea lui de catre Kovesi. In fapt, Base ii arata pisica lui Coldea. Sa fie cuminte alfel ramine fara Binom !
 4. Fiindca in mai putin de 30 de zile, pe 2 Octombrie 2009, Basescu o renumeste Procuror General pe iubita lui Coldea, pe LCK, pentru „merite deosebite” in ascunderea Adevarului despre Revolutie. Mare Consecventa Herr Basescu!

Cred ca deja e la mintea cocosului. Din anul 2009 militarul Coldea si armata lui privata din SRI pun mina pe Romania si fac ce vor, incalcind Constitutia si Legile Romaniei. Se incadreaza perfect la Codul Penal, art 397, alin 1: 15-25 de ani de puscarie. Codul Penal vorbeste de „actiune armata”, deci o actiune condusa de militari (nu neaparat cu tancuri sau teroristi, cum am mai avut !).

Sper ca este evident pentru orice procuror militar ca Generalul Coldea a condus „actiunea armata” de preluare a Romaniei prin celebrul Protocol Secret, santajind sefi importanti de Institutii ale Statului de Drept.

Coldea a avut complici militari, evident, dar si complici civili. QED !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

31 Martie 2018

20 COMENTARII

 1. LUNGU 2 aprilie 2018 at 15:52

  – Daca citeai cu atentie , ai fi gasit textul in care se specifica faptul ca , la data semnarii protocolului , LCK era procuror general al Romaniei , sef al parchetului general ,structura care includea si DNA . Cand LCK a fost numita sef la DNA nu a denuntat acel protocol din foarte multe motive , atat profesionale cat si personale .

 2. Inca nu am inteles cate fabrici a taiat Kovesi si cate miliarde a furat din bancile devalizate de infractorii cu pretentii de politicieni.Condamnarea la inchisoare nu o face Kovesi ci judecatorii.Oare suntem cea mai norocoasa natie cu cei mai cinstiti politicieni si jurnalisti???

  • Nu, dupa mintea Nasului aia erau victime nevinovate pentruca erau santajati. Niste tampenii, nimeni nu poate face nimic fara ca oamenii care guverneaza tara si care au majoritate in parlament sa nu fie implicati. Si apoi oare comisia din Parlamentul Romaniei care are ca sarcina sa verifice si sa analizeze activitatea serviciilor secrete n-au nicio vina, doar Basescu care n-a semnat si a declarat ca nu stie nimic ? Nu-i iau apararea lui Basescu pentruca are destule pacate dar sa spui ca el e principalul vinovat si Dragnea, Ponta, Dancu si altii nu au nicio vina desi jucau frecvent teniz cu Coldea, participau periodic la petreceri private si intalniri secrete unde puneau tara la cale, aranjau sa-si spele dosarele (declaratie Ponta), mancau soricii lui Dragnea de la porcii lui. Ei uite Nasule ca Basescu nu participa la aceste intalniri si nici prin via lui Ghita nu umbla. Nasul are impresia ca stie tot canalizand vina asupra persoanelor cu care a fost el personal in conflict.

 3. 1.Protocoalele sunt proceduri legale prestabilite pentru respectarea unor reguli specifice de lucru.Se intocmesc in absolut toate institutiile publice si sunt apanajul unui departament numit,,controling” 2.titlularticoluli este o exagerare deoarece in articolol citat ca baza de acuzatie se specifica : actiuni armate……iar in spetă nu s- a folosit nici o armă.

 4. Uite ce spune un foarte respectabil judecator, care stie cel mai bine cum e cu legile si respectarea lor, Cristi Danilet:
  „Slavă Cerului că s-au desecretizat Protocoalele alea. După cum se vede nimic ciudat, nimic nelegal. Totul la vedere, totul pt cooperare în vederea protejării statului și cetățenilor! Simplu”

 5. La strada tot poporul si tradatorii sa fie incarcerati pe viata pentru munca silnica pentru reconstruirea tarii. Confiscate toate averile din tot neamul lor si sa punem oameni decenti in conducerea tarii

 6. Numărul mare de dosare instrumentat de DNA NU SE PUTEA FACE DECÎT CU SPRIJINUL ACTIV AL SERVICIILOR DE INFORMAȚII, chiar dacă „CONSTITUȚIA” de rahat inventată de politicarzi ca să scape de orice răspundere nu era de acord1 !CUM să dovedească procurorii DNA cazurile de corupție, fără oamenii și materialul operativ al SRI? Politicarzilor le-ar conveni ca SRI să nu mai fie implicat în anchete, căci așa ar deveni practic imposibilă dovedirea vreunui act de corupție!
  Dimpotrivă ,SIPA a fost o organizație criminală, axată exclusiv pe poliție politică și șantaj. Chiar și eu am fost urmărit și obstrucționat de această grupare strict infracțională. Cazul e prezentat pe blogul jurnaldelalesti.blogspot.ro.

  • Oricum nu se poate dovedi mare lucru pentruca intreaga legislatie a fost facuta in asa fel ca sa se poata fura fara ca hotii sa raspunda. Privatizarile, distrugerile, vanzarile pe spagi s-au facut prin furt pentru ca legea a permis. Tot asa si retrocedarile si contractele economice . Nu s-au pus conditii si chiar daca s-au pus nu au fost stabilite sanctiuni. Si atunci cum sa dovedesti pradarea tarii. Nastase si-a facut o avere uriasa si n-au putut sa-l condamne decat pentru niste termopane. Tot asa si ceilalti , procurorii gasesc cate un fleac sau o infractiune minora si-i condamna . Vedem la fiecare pas cum isi fac averi impresionante si aici si in strainatate si n-ai ce sa le faci. Sa-i intrebi cum si-au facut averea nu poti pentru ca art. 44 din Constitutie nu-si da voie. Averea acumulata (indiferent cum) se prezuma a fi dobandita licit. Si atunci vii tu Radu Moraru cu povesti in care toti sunt vinovati numai politicienii sunt doar niste victime santajate.

 7. Citind articolul imi dau seama ca este o lipsa de profesionalism in el si o incercare de manipulare de la primul paragaf:
  Prima minciuna:” Laura Codruta Kovesi a mintit ani de zile spunind ca nu exista niciun Protocol Secret incheiat intre SRI si DNA”:

  mai jos chiar afirmati ceea ce sustineti ca minte LCK:
  „Conform Documentului publicat de catre SRI,
  Protocolul este incheiat intre SRI si TOT Parchetul General, deci nu doar intre SRI si DNA” (deci chiar nu exista un protocol doar intre SRI si DNA ci intre SRI si Parchetul General, DNA fiind structura din Parchetul General, deci dl Morar, rusine, aveti grija ca il urmati pe DD)
  de aici incolo, totul este poveste de adormit copiii si minciuni rostogolite

  • 1) – Faptul ca nu-ti dai numele dovedeste ca esti rau intentionat(a).
   2) – Daca citeai cu atentie , ai fi gasit textul in care se specifica faptul ca , la data semnarii protocolului , LCK era procuror general al Romaniei , sef al parchetului general ,structura care includea si DNA . Cand LCK a fost numita sef la DNA nu a denuntat acel protocol din foarte multe motive , atat profesionale cat si personale .

 8. Protocolul nu este intre DNA si SRI ci intre Parchete si SRI . Si nu este nimic ilegal pentru ca s-a facut la cererea CSAT .

 9. Iohanis,complice sau santajat cu dosarele,iar acum trebuieste sa-i acopere?

 10. Este ceva de speriat ce mai țin frate de scaune…nu domnilor este vorba de boală și anume boala puteri sunt stapîniti de diavol…alt ceva nu înțeleg de ce nu ar avea demnitatea de a ieși public și să spui franc și corect domnilor am greșit…demisionez nu este mai cinstit și corect…de ce ne este așa de greu sa recunoaștem că am greșit… numai boala de putere și posedarea de rău poate face asta…

  • Pentru cei care nu inteleg cine sunt tradatorii lui Coldea si mai ales, nu cred ca acestia vor plati o data, ca IUDA un scurt extras tradus si linkul . Poate nu este prea tarziu SA VA LEPADATI DE IUDA. The European Council on Foreign Relations (ECFR)
   Controlul haosului: Cum își gestionează Rusia războiul politic în Europa
   ………………………………………………………………………..
   Un instrument esențial al măsurilor active ale Rusiei îl reprezintă mass-media și capacitatea sa de a influența naratiunile mass-media în țările țintă. Cu toate acestea, dezinformarea – răspândirea unor știri deseori false sau distorsionate – și un potop de opinii alternative menite să înnebunească realitățile sunt, fără îndoială, elementele centrale ale actualului război politic. În parte, acesta este domeniul media străin, cum ar fi RT (care difuzează în engleză, arabă și spaniolă) și Agenția de știri online Sputnik (care publică în 30 de limbi). Cu toate acestea, televiziunea în limba rusă este disponibilă în afara țării și există o mulțime de ziare și site-uri disponibile online.
   Dincolo de utilizarea mijloacelor de informare în masă, Moscova caută și pe alții pe care le poate folosi pentru a-și împinge mesajul sau pentru a desfășura operațiuni politice.Uneori, acestea sunt simpatice din punct de vedere politic, adesea nu atât din cauza unui entuziasm informat față de toate lucrurile rusești, cât și din simțul vrăjitoriei comune, fie asupra SUA, fie asupra valorilor liberale. Alții sunt agenți esențiali, sau acționează din interes personal, fie ca reprezentanți ai lobby-ului plătiți, fie ca pentru un alt câștig direct. Există și așa-numitii „idioți utili” , care nici măcar nu-și dau seama de ce parte sunt. În cele din urmă, împreună cu „trolii” cu auto-motivație, care redistribuie cu fidelitate , exorcizează și, în general, bombează sfera de discuții online cu pleavă, există, de asemenea, fermele de „troli” Aici, postaci plătiți pe 3 schimburi plaseaza postari și comentarii online în conformitate cu instrucțiunile stricte ale conducerii, uneori publicând produse și servicii comerciale, dar în mare parte lucrează pentru promovarea unei agende politice.
   ………………………………………………………………………..
   Costurile politice ale unor guvernari, precum sancțiunile economice sunt considerabil e si favorabile Rusiei. . În cazul în care instituțiile sunt puternice, cea poate spera Moscova este întreruperea actiunii institutiilor, încurajând diviziunea și incertitudinile interne.
   RECOMANDĂRI
   Europa se confruntă cu trei mari provocări în a răspunde acestei campanii difuze de măsuri active. Ar trebui să facă acest lucru în următoarele moduri.
   1. Înțelegeți provocarea: Înțelegerea modului în care funcționează „haosul controlat” al Kremlinului este greu, nu în ultimul rând pentru că rușii înșiși nu lucrează la nicio doctrină sau manuală, ci improvizează și profită de oportunități. Cu toate acestea, este esențial să realizăm orice fel de răspuns național și european la nivel global și semnificativ, să înțelegem mai bine cum funcționează.
   2.3 Lupta împotriva avertizării, nu a dezinformării. Deși o abordare pe termen lung este importantă educarea populațiilor naționale să fie mai critică față de mediile de orice fel (în nici un caz doar ceea ce se pare că se leagă de Rusia) și pericolele dezinformării. Nici o sumă de „mit-busting” și contra-propagandă nu poate fi la fel de eficientă în abordarea provocării. [81]
   2.4 Abordarea „lacunelor de legitimitate” și a „lacunelor instituționale”.Țările care prezintă cele mai multe riscuri sunt în mare parte caracterizate de instituții slabe (și uneori slabite) și de niveluri scăzute de încredere în guvernarea lor proprie și / sau europeană. Rusia exploatează cu înverșunare aceste vulnerabilități, dar nu le poate crea, iar tratarea lor ar trebui considerată o prioritate de securitate, nu doar o problemă politică. [82] Revenirea democratică vizibilă în Ungaria și Polonia și, într-o măsură mai mică, în Slovacia, nu numai că deschide aceste țări către operațiunile de influență rusești, ci generează și vulnerabilități la nivel european. Din slăbiciunile financiare vizibile în diferite forme…., până la slăbiciunile politice continue ….., acestea creează oportunități pentru măsurile active rusești.
   3.3 În același timp, presiunea exercitată în spatele instrumentelor specifice trebuie intensificată. Este, din nou, o chestiune de echilibru, deoarece drepturile cetățenilor… și ale presei trebuie protejate. Dar, așa cum este cazul pentru tratarea criminalității organizate…. ca pe o amenințare specială din cauza acestei conexiuni, companiile … și organizațiile mass-media și alte instituții trebuie să fie considerate drept ” agenți ” straini de îndată ce par să acționeze cu intenție ostilă. Mai presus de toate, aceasta înseamnă a face tot posibilul pentru a stoarce fluxul de finanțare ilegală – fie deschisă, fie ascunsă – la interese subversive din Europa.
   http://www.ecfr.eu/…/controlling_chaos_how_russia_manages_i…#

 11. Sri-ul au vandut fabricile, au desfiintat intreprinderi? Cand spun SRI ma bucur ca la noi n-au fost teroristi ,razboi si nu am avut amenintate hotarele Deci sunt multumita de ei Sunt impotriva partidelor politice ,respectiv Paramentul care au dat legi si ordonante de urgenta folositoare doar lor iar ei s-au imbogatit peste masura ,au salarii exorbitante iar noua ne arunca cate o „ciosvarta’ sa ne pacaleasca!

 12. LCK are cetățenie americana și va fugi acolo. De aia n u are nici o greata…..

 13. De acord cu tot ce se spune, cu un amendament, Bădescu a fost ajutat și de Radu Moraru!

 14. De se trage de timp dispar inculpații in eter,peste mări și țări și se termină tot!

Comentariile sunt închise.