Luni, 7 ianuarie, dam startul unui nou sezon la Nasul TV. La ora 17:00, Alice Nastase Buciuta va invita la prima editie din 2013 a emisiunii Damen Tango. De la 18:00, urmariti cele mai interesante editii Sistemul, cu Adrian Moraru. De la ora 19:00, Nicoleta Savin va da intalnire la un nou sezon Ora de veghe. La 20:00, vedeti cele mai bune editii ale emisiunii Nasul, cu Radu Moraru. De la 21:30, Grigore Cartianu va invita la Cronica de noapte. La ora 23:00, Alexa Ionescu va da intalnire cu lumea bloggerilor, la By Alexa.

Pentru a vedea ultimele modificari, accesati pagina de Program TV.

13 COMENTARII

 1. Domnule Muler,
  Imi permit o opinie strict personala : am cu mult mai multe dubii decat motive de pretuire pentru C.T.P.
  Dincolo de aceasta, propunerea dumneavoastra pare interesant. Domnul Moraru si colaboratorii vor cantari oportunitatea unei astfel de emisiuni si mai ales, daca o adopta, cine poate fi invitatul.
  Un an bun, domnule Muler !

 2. Stimate Domnule Radu Moraru,
  La inceputul anului 2012 ati lansat : ,,Ce invitati v-ar placea sa-i vedeti la masa cu Radu Moraru pe Nasul.Tv?”
  Poate ca dupa acelasi model si dupa ce veti epuiza reluarile incepute astazi , sa dedicati o emisiune si la inceputul lui 2013. O spun acum, nu dupa mult timp de cand i-am cunoscut pe cei mai interesanti parteneri de dialog, cu ocazia forum-ului ,,Meritocratia PRO sau CONTRA ?”. Toti in jurul Dvs. cu privirile indreptate ca spre Meca, daruiti cu harul scrisului, dar ce-i mai important cu convingeri de o tarie greu de gasit. Toate, au un singur izvor: Increderea in aceasta deschidere media declarat apolitica, demonstrat libera, cu adevarat a lor. Ca-s membri fondatori sau in Comitetul de integritate, sau adunati pe drum asa ca si mine, dincolo de pozitia lor fata de tema forum-ului, de conflicul de idei uneori mai aprins, pe Dvs. va situeaza deasupra. Girati astfel o credibilitate care nu este apanajul muncii oricui.
  Dar trebuie ca numarul acestora sa creasca mult, mult, PENTRU CA:
  * Sa slujeasca mai cu tarie crezului ca <>;
  * Sa creasca numarul celor care sa puna umarul la sustinerea financiara a postului = Nasul TV. (dupa emisiune eu sunt sigur unul din ei)
  Si aici intaresc asertiunea mea: Trebuie sa explicitati chiar cu reluari, mariei sale TELESPECTATORUL, intregul esafodaj ridicat pentru sustinerea proiectului NASUL, precum si rostul depunerii acestui efort deloc usor. Si asta intr-un sobru dialog alaturi cu un colaborator al Dvs., iar pentru intarirea credibilitatii,in fata sa aveti un invitat, om de presa perceput ca profesionist, neobedient si de ce nu mai hatru!
  Imi permit, desigur fara pretentia exclusivitatii, sa propun :
  *alaturi de Dvs. un membru fondator , sau din comitetul de incredere – mai artagos dar plin de logica, (,,nu spui nume…”)
  *in fata Dvs. C.T.P. Pozitia mea fata de acesta? Nu l-am cunoscut decat din editoriale si la TV, Nu stiu cat este de indezirabil sau nu pentru Dvs, Nu stiu de ce afinitati se bucura fata de colaboratorii Dvs. Poate am facut cea mai inflamanta propunere. Uitati-o, dar inlocuiti-o cu o persoana de aceeasi factura.
  Nu va retin mai mult.
  Cu toata consideratia ,
  walter Muler.

 3. Nu prea pricep fraza „La 20:00, vedeti cele mai bune editii ale emisiunii Nasul, cu Radu Moraru.” ca m-am uitat pe link-ul Program TV si acolo vad doar reluari cu exceptia zilei de vineri, parca. Nu cumva e invers?

 4. va astept cu bucurie.

  Simpla nedumerire : de ce redactia Nasul TV nu organizeaza perioada de concediu pe rand, in asa fel ca, atunci cand lipseste dl Cartianu sa-l vedem pe dl Moraru cu emisiuni noi ? la fel si pentru celelalte emisiuni. Cam mult, doua saptamani de reluari… Nasul TV e la inceput de drum si exista riscul ca spectatorii sa se disperseze care-ncotro.

  Mult succes in 2013 !
  La multe, frumoase si interesante emisiuni !

 5. POATE REUSITI SA FINALIZATI NEGOCIERILE CU RCS-RDS. UN AN NOU FERICIT SI PLIN DE EMISIUNI BUNE!

Comentariile sunt închise.