Mai multe site-uri care permit vizionarea de filme pe internet, printre care vPlay.ro, filme-free.ro, filme-subtitrate.ro, filme-free.ro, filme-subtitrate.ro, www.cinemo.ro, www.filmulde10.com, www.filme-subtitrate.ro, www.opticmovie.com, si www.filmehd-online.net nu mai pot fi accesate. Acestea afiseaza fie mesaje de mentenanta, fie de de gen „cont suspendat”.

Totul vine in contextul in care CNA a decis pe 1 noiembrie, in urma unei adrese a ProTV, sa sesizeze Politia cu privire la 42 de site-uri care difuzeaza filme si seriale fara sa respecte legislatia audiovizualului si fara sa detina drepturile pentru continutul transmis.

Oficialii IGPR si ai Politiei Capitalei au declarat pentru HotNews.ro ca pana la acest moment nu au inregistrat nici o sesizare cu privire la aceste aspecte.

7 COMENTARII

 1. Atat timp cat se vor gasi destui romani sa-si dea votul pe un mic, o bere si-o minciuna, vor domni hotii, oligarhii securistoizi si stapanii de monopoluri. E clar: DIN CAUZA VARANULUI FELIX NU MAI PUTETI VIZIONA FILME GRATIS!!! Votati-l si veti privi Latrina3 la pret de HBO!

 2. asta-i monopol curat, mai lipseste sa aflam ca oligarhul basinos felix e patronul ”seenow” sau ”voyo” si monoolul e complet !!! nu se gaseste chiar nimeni sa puna mitraliera pe toti infractorii astia care mai au un pic si pun monopol si pe aer ???

  • @cip, hackerii de la protv sunt prezenti si aici printre noi. Avand in vedere ca sunt PLINI DE BANI (stii ca multi dintre „angajatii” de acolo sunmt si co-patroni ai „contra-tv”. Daca vei observa noile nume care apar pe forum la fiin „noi membri” sa stii ca multi dintre astia, mai ales cei cu nume bizare sau chiar abracadabrante sunt hackeri. Intelegi ai cui hackeri, nu-i asa???

 3. Televiziunile tocmai asta urmaresc….sub pantromnajul CNA-ului si al actualilor guvernanti. De ce sa vezi un serial bun sau un film bun gratis, de la care sa poti lua ceva exemple bune, cand ai la televizunile romanesti…crime, violuri, minciuni. limbaj suburban, pornografie fizica si verbala la orele accesibile copiilor, s.a.
  De ce CNA-ul nu a inchis „antenele’ pentru lucruri mult mai grave si i-a amendat cu…10 minute de suspendare a emisiei? Simplu…se vrea indobitocirea populatiei si cultivarea a tot ce este mai rau ca trasaturi de caracter…promovate de „antene”, „0”TV si altii

 4. iar ni se impune ce anume sa vedem la TV?credeam ca am avut o revolutie!

 5. Prieteni,
  Este in interesul nostu al tuturor sa fim fermi in fata orgiei care ne imbaloseaza ecranele in fiecare minut. Televiziunea nu ar terebui sa fie un mijloc de indobitocire ci un loc al informatiei utile, al culturii si divertismentului de buna calitate. Va rog sa incercati sa fiti uniti in a sanctiona ipocrizia, subcultura, desfraul si intentia unora de a ne manipula ca pe niste oi duse catre abator. Va rog ca fiecare din noi sa fie o constiinta , macar pentru cei care sunt acum copiii si nepotii nostri. Nu stati,inceracti macar apasand pe o tasta a calculatorului dvs.

Comentariile sunt închise.