ali-610x300Un fost coleg de clasa al ucigasului de la Munchen a dezvaluit ca tanarul iranian a fost hartuit „mereu” la scoala, astfel incat acesta a promis ca isi va ucide colegii.

„Il stiu pe tipul asta, numele lui este Ali Sonboly. A fost cu mine in clasa. Intotdeauna il chinuiam la scoala. Si el mereu a spus ca o sa ne ucida”, este mesajul postat online de un fost coleg al iranianului, citat de Daily Mail.

Politia a anuntat ca tanarul germano-iranian in varsta de 18 ani ar fi primit tratament psihiatric si ca cel mai probabil a actionat singur si nu are legaturi cu gruparea terorista Stat Islamic. In rucsacul gasit asupra lui, politia a descoperit 300 de gloante.

mesaj

Dupa o perchezitie in camera tanarului a fost exclusa legatura islamista, a declarat seful politiei din Munchen, Hubertus Andrae. „Pe baza cautarilor, nu exista niciun fel de indicii ca ar exista o legatura cu Stat Islamic” sau cu chestiunea refugiatilor, a spus Andrae intr-o conferinta de presa. El a adaugat ca anchetatorii nu au niciun motiv sa creada ca tanarul a avut complici si ca acesta s-a nascut si a crescut in apropiere de Munchen si a primit tratament psihiatric.

Citiți articolul integral pe aktual24.ro