Presedintele Traian Basescu le-a transmis romanilor, prin intermediul unui comunicat de presa emis de Administratia Prezidentiala luni, Sarbatori fericite si speranta unui viitor mai bun impreuna.

“Dragi romani,
Cu ocazia sarbatorii Nasterii Domnului, doresc sa va adresez gandurile mele cele mai bune insotite de urari de sanatate, prosperitate si de liniste sufleteasca.
Fie ca aceste sarbatori sa ne reinnoiasca dorinta de a construi impreuna un viitor mai bun. Craciun fericit!”

4 COMENTARII

  1. La multia ani, domnule Presedinte ! Sarbatori fericite si pline de speranta !

    Chiar daca in mesajul dumneavoastra se simte amaraciunea lupatatorului impresurat, chiar daca in reactiile lor romanii s-au dovedit in ultima vreme, indiferenti la propria lor soarta si la ce a copiilor, trebuie sa stiti, domnule Presedinte ca multi va sunt alaturi, mai multi decat ati crede. Nimic din ce-ati facut pentru Romania noastra nu a fost, si nu va fi, pierdut ori zadarnic.
    Va asteptam, asa cum va stim : energic, patriot, inteligent, sa va continuati lucrarea. Numai impreuna cu dumneavoastra putem iesi din mocirla si intoarce o fila de cosmar din istoria noastra.

    Nasterea pruncului Isus, e nasterea sperantei si a luminii. La multi ani, domnule Presedinte !

  2. La fel va dorim si Dvs.domnule Presedinte!Alaturi de cei dragi!SARBATORI FERICITE, si fara dureri de cap”…

  3. Multumim,d-le Presedinte.Suntem alaturi de dumneavoastra.Va dorim sarbatori fericite si un nou an linistit si mai bun.LA MULTI ANI D-LE PRESEDINTE TRAIAN BASESCU!

Comments are closed.