LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 04: Queen Elizabeth II prepares to greet Kazakhstan President Nursultan Nazarbayev at Buckingham Palace on November 4, 2015 in London, England. The President of Kazakhstan is in the UK on an official visit as a guest of the British Government. He is accompanied by his wife and daughter, Dariga Nazarbayeva, who is also the Deputy Prime Minister. (Photo by Chris Jackson - WPA Pool/Getty Images)

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a transmis un mesaj de susţinere pentru familiile şi apropiaţii victimelor atacului de la Manchester de luni seara, în care şi-a exprimat profunda compasiune şi sprijinul total faţă de familiile victimelor, scrie realitatea.net

Într-un comunicat al Casei Regale Britanice, Regina Elisabeta a declarat că este alături de cei care sunt direct afectaţi de actul de barbarie care a avut loc la Manchester şi le-a mulţumit tuturor membrilor serviciilor de urgenţă care şi-au adus contribuţia la salvarea celor prezenţi.

Întreaga națiune a fost șocată aseară de moartea și rănirea atâtor oameni – adulți și copii -, care tocmai se bucurau de un concert la Manchester.

Știu că vorbesc pentru toată lumea când îmi exprim compasiunea cea mai adâncă față de toți cei care au fost afectați de acest eveniment îngrozitor și mai ales faţă de familiile și prietenii celor care au murit sau au fost răniți.

Vreau să mulțumesc tuturor membrilor serviciilor de urgență care au răspuns cu un astfel de profesionalism și preocupare.

De asemenea, aș dori să-mi exprim admirația pentru omenia și compasiunea cu care oamenii din Manchester au reacţionat faţă de acest act de barbarie.

ELIZABETH R.