In Rusia se stie, nimic si nimeni nu misca fara „binecuvintarea” KGB ! Iar cine misca nu mai misca ! Ori e radiat, ori e bagat la puscarie ori e impuscat ! In functie de ce „exemplu” vrea sa dea KGB-ul afaceristilor rusi !

In Romania, cum se stie, Maior si Coldea au incalecat toate Institutiile Statului, prin faimoasele Protocoale Secrete ! Din moment ce toate celelalte Servicii Secrete nu au „beneficiat” de Protocoale Secrete, rezulta ca SRI-ul lui Maior si Coldea au incalecat complet TOATE Serviciile Secrete !!!

Si acum sa trecem la Business, cum ii placea lui Coldea sa spuna !

Se stie ca toate Serviciile Secrete din Romania, in frunte cu SRI, au afaceri acoperite ! Adica diverse Companii din Romania apartin direct Serviciilor ! Si sint „bine” ajutate in competitia cu alte Companii, ale civililor, Romani, atunci cind se afla in concurenta zisa „loiala” !

Cel mai bun exemplu este Ghita, cu toate firmele lui, „tovarasul si pretinul” cuplului Maior-Coldea !

Acum, ideea nu e rea ca Serviciile sa aiba firme sub acoperire fiindca asa este in toata lumea. Insa problema Serviciilor este ca au pus manageri slabi la aceste firme si majoritatea au pierderi ! Ca sa nu mai vorbim ca se mai bat si intre ele !

Ca sa rezolve problema cash-ului si a dificultatilor financiare, cuplul Coldea-Maior, dupa ce a incalecat TOATA Romania si „Basescu se uita”, ca sa parafrazez un „clasic” in viata, a dat ATACUL la firmele romanesti prospere ! Asta dupa ce a pus mina pe aproape toata presa ! Logic, ca oamenii de afaceri sa nu mai aiba nicio tribuna de exprimare ! De aparare !

Si iata reteta mioritica a cuplului Coldea-Maior SRI , pas cu pas:

  1. Omul de afaceri este invitat la SRI unde este „rostogolit” in laude desantate si i se propune sa devina „partener strategic” al Sistemului.
  2. Majoritatea oamenilor de afaceri pun botul. Urmeaza o „luna de miere” dupa care oamenii de afaceri sint impinsi catre afaceri murdare si penale. Cit timp nu comenteaza si executa, e fain. Dar daca iese scandal in presa, din cauza frictiunilor dintre Servicii sau din intimplare, oamenii de afaceri sint executati tot de Maior-Coldea prin Justitie ! Cu arestari cu mascati sau doar prin procese, in functie de ce semnal vrea sa dea cuplul Maior-Coldea ! End of story…dupa care urmeaza alti fraieri care pun botul.
  3. Exista o categorie, minoritara, care nu pune botul la „vrajeala” Maior-Coldea SRI. Daca omul de afaceri nu se lasa „racolat”, incep „Institutiile” sa isi faca „treaba”: ANAF, Antifrauda, ONPCSB, DNA, DGA, etc… Dupa ce omul de afaceri e bine fezandat, vine o propunere „misto”: Victima sa cedeze 50% din toata Afacerea catre un om „bine ales” ! Practic, o asociere blocanta fiindca Victima nu mai are nicio sansa sa isi conduca Afacerea !
  4. Daca omul de afaceri refuza sa cedeze 50% din Afacere catre „cui trebuie” atunci intra in joc anumiti „judecatori”: insolvente inventate in fals, faliment la misto ! Ani la rind de sicane in care omul de afaceri nu mai poate accesa credite, prietenii se retrag si nu il mai ajuta fiindca intre timp primesc si ei niste „telefoane misterioase”…
  5. Si daca tot nu se lasa coplesit sau omorit, omul de afaceri are parte de ultimul „desert” : este arestat pe un denunt inventat, sau 9 denunturi daca e nevoie, este tavalit in toata presa care e a Sistemului, pentru a nu se mai putea apara in fata Institutiilor de Forta ! Si daca, in puscarie, printre criminali, violatori sau bolnavi psihici, nu semneaza ca isi cedeaza gratis Afacerea, „cui trebuie”, atunci omul de afaceri ia o CONDAMNARE de 5-10 ani de puscarie !

Deosebirea dintre Rusia si Romania este ca rusii ii chinuie mai putin pe oamenii de afaceri care nu stau in genunchi in fata KGB !

Fiindca Romania e tara UE si NATO, ai nostri vopsesc mult „gratiile democratiei” ! Rusii nu pierd vremea in „coregrafii” !

Maior a fost pensionat fortat. Coldea a fost semi-pensionat ! Oare s-a schimbat ceva din „obiceiurile” murdare din ultimii 10 ani ?! 

Om trai si om vedea ! 

La cite am vazut la viata mea de ziarist, mai dau o sansa Sistemului. Sa lase Romanii in pace sa produca afaceri de succes si bunastare Romaniei ! Sa se duca PIB-ul in 200 de miliarde de euro si atunci, daca Sistemul va fura 20 de miliarde nici nu se va simti ! Si niciun ziarist nu va putea dovedi acest JAF de 10 % !!!

Iar Romanii si Romania o vor duce foarte bine !!!

Daca nu mai inventeaza Statul Mafiot ceva si voi avea timp, voi prezenta Romanilor un Plan de Tara care va duce PIB-ul, in maxim 5 ani, aproape de 200 de miliarde de euro ! In emisiunile de saptamina viitoare ! Orice Roman, indiferent de educatie, va intelege acest Plan de Tara ! Si nu doresc nicio Recompensa sau vreo Medalie !

Totul e pentru Romania si Neamul Romanesc !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Crestin, Cetatean, Patriot, Investitor si Ziarist

Bucuresti, 5 Iulie 2018

1 COMENTARIU

  1. Nu stiu care ar fi solutia pentru Romania, dar solutia pentru lume ar fi disparitia romanilor. Iar peste cateva luni veti sti daca solutia pentru Univers nu va fi disparitia Pamantului.

Comentariile sunt închise.