Radu Moraru publică pe Nașul.TV o scrisoare deschisă adresată unui consilier prezidențial, director al Departamentului Securității Naționale din cadrul CSAT.

Dacă tot și-a recăpătat site-ul oficial al televiziunii Nașul.TV, după ce o zi a fost confiscat abuziv de puciștii Paul, Bucă și Ungureanu, proprietarul de drept al postului, Radu Moraru, s-a apucat de publicat articole.

Și cu ce putea cel mai bine să-și reînceapă activitatea Radu Moraru? Cu o scrisoare deschisă adresată domnului Constantin Dudu Ionescu, directorul Departamentului Securității Naționale. Consilier de Stat al președintelui României, Klaus Iohannis.

De fapt, folosindu-se de un artificiu politic, jurnalistul Radu Moraru bate șaua Dudu Ionescu ca să priceapă președintele Iohannis și șeful SRI Hellvig cum stă treaba cu puciul de la Nașul.TV

Redăm mai jos doar câteva pasaje, lăsându-vă pe dumneavoastră să savurați toată scrisoarea, pe NAȘUL.TV

Domnule Consilier de Stat,

In urma tragediei prin care Televiziunea Libera, NASUL TV, a fost aruncata in intuneric, dupa ce a fost cucerita prin forta, prin incalcarea Dreptului meu la Proprietate, ca actionar majoritar si Proprietatea a sute de actionari cetateni romani, americani, britanici, germani, etc, prin incalcarea Dreptului la Libera Exprimare a tuturor ziaristilor si realizatorilor Televiziunii Libere, expulzati din sediul televiziunii (doar 7 tovarasi au voie sa mai intre in Televiziunea NElibera – proba se afla la Politia Romana), va semnalez urmatoarele:

Au trecut 2 saptamini si Statul Roman nu a intreprins nimic (…) Nici eu si nici NASUL TV nu avem datorii la nimeni…

Dupa cum stiti, preluarea unei Televiziuni Nationale si a emisiei sale, fara acordul prealabil al CNA, este act terorist!…

Fiindca sinteti un om inteligent, oare cum va explicati ca INCHIDEREA unei TELEVIZIUNI s-a nimerit exact la NASUL TV?! Adica se inchide, prin act terorist, exact Televiziunea Libera care

– NU are Datorii la ANAF (avem de recuperat peste 80.000 de euro!)

– NU are Datorii la Banci (nici eu, ca actionar majoritar)

– NU are „Datorii” la Politicieni

(…)

Intrebare: Ce garantii aveti ca in Spatele acestor 3 Pucisti, (Buca Adrian, avocata Paula Speranta Ungureanu si Paul Alexandru Moraru )care au atacat si confiscat Televiziunea Libera, prin abuz si forta, NU se afla vreo forta sau o grupare ostila Romaniei?!

Intrebare: Ati primit informatii, de la Serviciile Secrete Romanesti, aflate in coordonarea D-voastra, despre aceasta Grupare Paramilitara?!

Intrebare: Ati primit informatii de la SRI, incepind cu 5 Iunie 2017, despre viitorul atac „terorist” asupra NASUL TV?!

Toată scrisoarea o puteți citi printr-un click, aici!

Iar aici o anchetă jurnalistică demnă de presa liberă promovată de Radu Moraru pe Nașul.TV…

Episodul 3. Traficul cu produse petroliere în perioada Embargoului impus Iugoslaviei de ONU

EXCLUSIVITATE! Două DOCUMENTE! Operațiunea JimboliaGate! La Belgrad, Timișoara și București s-au pus bazele fraudei coordonate de Iliescu și puse în practică de generalii Dănescu, Stănculescu, Pitulescu, Măgureanu, Dan Grigoriu…

 

Sursa: secundatv.ro