Nasu TV- Forumul Drepte, 22 iunie 2013 Radu Moraru Vasile Blaga, Presedinte PDL Mihai Razvan Ungureanu si Aurelian Pavelescu, Presedintii Alianta D.A. Mihai Neamtu, Presedinte Noua Republica Vlad Moisescu, Presedinte al Consiliului Director Initiativa Romania Liberala Marian Preda, Presedinte Miscarea Populara Dumitru Badragan, Partidul Ecologist Laurentiu Primo, Presedinte Miscarea Merito(demo)crata Teodor Maries, vicepresedinte al noului partid Forta Civica Aurelian Pavelescu, presedintele PNTCD (Partidul National Taranesc) Andrei Chiliman Radu F. Alexandru Gheorghe Flutur Adriana Saftoiu Gheorghe Dinu Theodor Stolojan Ziaristi: Constantin Tanase , cotidianul Timpul din Chisinau Nicoleta Savin Grigore Cartianu

Dragi prieteni NASUL TV, asa cum v-am spus, eu nu intru pe FB si nu citesc comentariile. Ceea ce va sfatuiesc si pe voi.

Dar uneori ies la pescuit de „militieni” postaci ca sa vad ce ordine au primit prostovanii ca sa ne toace. Recunosc, li se face o instructie profesionista.

Haideti sa intram in manualul lor de manipulare.

Deci… Am cerut ca fanii nostri sa doneze 10 lei/an pentru NASUL TV ! Desigur, doar daca ne apreciaza, nu pot obliga pe nimeni. Am fost decent, am cerut o suma modica. Am fost modest, sperind ca voi convinge 100.000 de romani din cei 15 milioane care ne urmaresc intr-un an .

Ce urmeaza ? Un val (mic, flasc!) de „militieni” postaci care intra furibund pe FB ca sa manipuleze intentia donatorilor ! Cam 90% din comentarii sint ale postacilor ! Iata ce mesaje au „militienii” :

1. Nasul e arogant. Nu ii dati bani !
2. Banca nu e una romaneasca. Nu ii dati bani ! (Apropo, banca NASUL TV este CEC, banca mamei mele este Garanti Bank)
3. Nasul e un cersetor. Adica partidele „militienilor” au voie sa ceara cotizatii dar Televiziunea Libera nu are voie, e bleah! Nu dati bani !
4. Nasul a contribuit la distrugerea tarii. Nu partidele, nu votantii orbi, nu mafiotii! Nasul :))) Fugiiiiiiti ! Nu dati bani pentru NASUL TV !
5. Nasul manipuleaza, Nasul dezamageste, Nasul e un prost. Nu ii dati bani!
6. Nasul e praf, noroc cu Roxin si Cartianu. De parca cei doi colegi evolueaza la Antena 3 ! Bre, tot eu le tin 8. spatele colegilor mei ! Nu dati bani la Nasul !
7. Nasul nu se mai ocupa de subiecte de interes national, bla-bla! Adica faptul ca am salvat 500 de milioane de euro pentru Romania, printre altele, e nimic. Ideea e sa nu dati 10 lei/an pentru Nasul Tv.
8. Nasul il lauda pe Dragnea. Nu-i dati bani ! Sa moara sarac!
9. Nasul era bun dar s-a dat cu politicienii corupti! Am ris de m-am prapadit! Asta e cel mai prost militian din lume!
10. Nasul se imbogateste din banii nostri. Da prostovane, din donatii am platit chiria pe 2 luni ! Ne-am „imbogatit”!
11. Nasule, esti de risul lumii si rog pe toti sa nu iti dea niciun leu! Asta e mesajul cheie! Militienii sint speriati ca romanii doneaza bani catre NASUL TV si nu cersim de la Sistemul Mafiot. Asta ii doare! Ca rezistam de 5 ani si le facem nopti albe si zile fripte!

Toate aceste comentarii FB au fost facute la un singur articol. Scopul e doar unul: nu donati bani catre Televiziunea Libera ! Sint speriati rau! Se tem ca o sa mai rezistam inca 50 de ani :))) !

Oameni buni, va rog sa nu mai comentati pe FB ! Lasati „militienii” sa o faca si contemplati off-side-ul :))) ! In rest, procedati cum simtiti ! Nu va lasati manipulati nici de mine si nici de ei !

Visez ca in curind sa avem pe FB numai „militieni” postaci si niciun prieten NASUL TV ! Lasati-i pe ei, „militienii”, sa se exprime „liber” pe FB-ul nostru !

Pe prieteni va astept pe [email protected] !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru