Românul are o echipă de peste 400 de angajați la hotelul aflat la câteva străzi distanță de Casa Albă

A venit în SUA la doar 23 ani, are în CV branduri hoteliere precum InterContinental și Ritz-Carlton, iar acum conduce echipa Trump International Hotel din Washington, D.C.. Gabriel Constantin este exemplul care confirmă că prin ambiție și multă muncă poți sta la aceeași masa cu președintele Statelor Unite. Conduce o echipă de peste 400 de angajați în hotelul aflat la doar câteva străzi distanță de Casa Albă și a coordonat renovarea cladirii istorice a fostei Poște Centrale, a doua cea mai înaltă clădire locuibilă din capitala SUA. Cariera de manager este însă una care aduce atât privilegii, cât și provocări. A cunoscut de-a lungul timpului cinci președinți americani, șeici și regi, însă a lucrat prin ura- ganul Katrina, în New Orleans. Tot acolo și-a cunoscut și soția de origine mexicană cu care are acum doi copii, pe Santiago și Valentina, ambii botezați în România. Îl cunoaștem mai bine în interviul de mai jos.

“Eu am făcut scrimă în România, am fost campion național la cadeți. Sunt puțin ambițios. Visul meu de mic a fost să fiu General Manager într-un hotel.”

Raluca Popa: Care a fost traiectoria până la funcția actuală? Când te-ai gândit să vii în SUA?

Gabrel Constantin: A fost visul meu să vin în SUA. Am avut norocul și posibilitatea să vin aici direct cu carte verde. Eu am studiat Economie și Contabilitate în Romania și nu m-am gândit că o să fac ce fac acum. Din familia mea sunt singurul care a plecat din țară. În România am învățat de mic ce înseamă ospitalitatea.

 

Citiți tot interviul pe mioritausa.news