Giulliani a scris un mare adevar : Justitia nu poate fi infaptuita de catre Serviciile Secrete, asa cum s-a intimplat in Romania ultimilor 14 ani, prin faimoasele Protocoale Secrete ! Scrisoarea i-a fost trimisa Presedintelui Iohannis.

Prima mare mistificare a unei parti a presei : „Giulliani a primit bani multi ca sa ii scrie lui Iohannis”.

Aurolacii din presa nu stiu ca, indiferent citi bani ar primi Giulliani, acesta nu si-ar permite sa scrie prostii ! A si declarat ca a trimis Scrisoarea catre Iohannis dupa ce a vazut sarabanda Protocoalelor Secrete intre SRI si Justitia Romana !

Voi deslusi acum Misterul acestei Scrisori, trimisa, nu intimplator, Presedintelui Romaniei. 

  1. Americanii de virf nu comit niciodata „scrisori intimplatoare”, sint extrem de pragmatici si bine unsi cu toate alifiile.
  2. Chiar daca Giulliani este un avocat privat al Presedintelui Trump, fiti siguri ca s-a consultat cu Mr. President inainte de a-i scrie lui Iohannis !
  3. Reactia Ambasadei SUA la Bucuresti a fost neutra, la doua capete, dar a fost folosita de catre aurolacii din presa in mod tembel.

De fapt, Administratia Trump i-a intins o Capcana lui Iohannis ca sa il verifice pentru ultima oara. Se stie ca Trump duce o lupta similara in USA cu „deep State” si cu securistii lor care vor sa ii submineze Presedintia !

Seful SRI, Eduard Hellwig nu a picat in cursa si se zbate sa arate ca el e Pro-Administratia Trump. Presedintele Iohannis deocamdata citeste Scrisoarea lui Giulliani.

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Bucuresti, 29 August 2018

2 COMENTARII

  1. Giuliani este un american de varf? De ce? Doar pentru ca este avocatul perversului de Trump? Giuliani este un zero taiat in parte, nu are nicio pozitie oficiala in administratia Trump si drept urmare parerea lui nu valoreaza nici cat o ceapa degerata. Ca persoana fizica nici nu are voie sa trimita scrisori unui sef de stat. Stiu ca n-o sa aprobi comentariile mele, dar macar stiu ca le citesti.

Comentariile sunt închise.