Eu nu cred ca Maior s-a apucat din senin sa comenteze Scrisoarea lui Giulliani, avocatul lui Trump, catre Presedintele Romaniei, catre Dancila, Dragnea si Tariceanu.

In fond, ce scrie Giulliani e de bun simt. Fost procuror de succes, fost primar de mare succes al New-York-ului iar astazi avocatul Presedintelui SUA, Giulliani a pus degetul pe rana : actul de justitie nu se face sub cizma serviciilor secrete !

Ca cetatean, ca ziarist, sint total de acord cu Giulliani !

Maior, ca Ambasador in SUA, trebuia sa se abtina sa faca orice comentariu, mai ales ca el a pastorit, aproape 10 ani, „cizma securistica” de pe grumazul procurorilor, judecatorilor si avocatilor !

De ce s-a bagat Maior la inaintare ?! Ca omul nu e nici prost, nici naiv ! 

Simplu. Maior face parte dintr-un Proiect al neo-marxistilor americani (tabara care il rupe pe Trump in fiecare minut) si, prin acest scandal, Maior isi anunta revenirea in politica ! Exact cu un an inainte de alegerile prezidentiale !

DA ! George Maior va candida la Prezidentiale ! Daca partiduletul lui Ponta il sustine deja neconditionat iar lui Iohannis ii convine „planul”, nu exclud ca Maior sa incerce preluarea PSD prin forta ! Sau prin „intelligence” !

Marea lupta se va da tot in „cimpul tactic” al Justitiei ! Presiunea va fi uriasa asupra Judecatorilor : sa il condamne sau nu pe Dragnea !

Aceasta candidatura la Presedintie ii vine manusa lui Maior ! Ori iese Presedinte ori se va instala, din 2020, Premier la Palatul Victoria !

Daca astazi, spuneam, lui Iohannis ii convine „noua situatie” s-ar putea ca, in citeva luni, sa constate ca Maior s-ar putea sa ii sufle Presedintia de sub nas ! Mai multe peste citeva saptamini ! Pina atunci insa vom vedea ca Maior nu e de capul lui si ca este foarte sustinut si din tara dar mai ales de catre America anti-Trump !

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Bucuresti, 29 August 2018


4 COMENTARII

 1. Sa intelegem ca Dragnea si Trumph au acelasi „razboi” cu serviciile lor secrete?!?
  Daca raspunsul este afirmativ , in opinia mea ‘ inseamna ca cei doi oameni politici ,APARTIN. serviciilor si totul este manipulare.

 2. Buna seara! In programul anuntat de dv.,emisiunea”Mistere la granitele cunoasterii” incepe duminica la ora 19,dar de o buna perioada de timp ora nu se respecta(nici telespectatorii!!). Apreciez mult emisiunea si pe dl.Roxin,dar…totusi! In general orele de difuzare sunt respectate si sper ca in viitorul apropiat sa se intample la fel si cu aceasta emisiune! E ora 19.44 si am renuntat! In plus urmariti calitatea sonorului(eventual comparati),sunt probleme! Sper sa se intample ceva,sa nu trebuiasca sa renunt la emisiune!Va doresc mult succes! Elena

 3. daca Maior e neo marxist atuci dragnea ce e ??? neo nazist ??? dictator in fasa ???? de ce se fac analizele numai pe margine si centru nu se ataca de loc ????? pe vremea lui Ceausescu era o gluma – sa vina cine o vrea – chinezi, rusi , americani – dar sa scapam de Ceausescu !!!!!! acum ura impotriva lui dragnea este la fel de mare !!!! sau poate si mai si ….

 4. Nici o sansa!

  A incercat si Virgil Magureanu candva sa intre in politica si sa candideze la presedintie. Esec total!
  Plus ca din cate ne-ai spus tu, Radule, asta e un betiv notoriu. Cum sa conduca tara daca la 12 deja e muci.
  L-am avut pe Vacaroiu, apoi pe Basescu.. cred ca ne ajung alcolistii, nu mai vrem.
  Vrem tu sa sa ne fii Presedinte. De ce nu candidezi?

Comentariile sunt închise.