Refuz sa cred ca seful SRI, Eduard Hellwig, nu are notiuni elementare de Drept ! Atit el cit si SRI !

Prin Scrisoarea publica, publicata de Stiri pe Surse, seful SRI ii face arestabili pe loc atit pe Procurorul General cit si pe Coldea si Kovesi !

„Am hotarit imediat, inca din februarie 2017, denuntarea tuturor protocoalelor care nu sint impuse explicit de lege sau prin hotariri ale CSAT… In prezent nu mai exista in vigoare niciun protocol care sa poata fi asociat cu infaptuirea Justitiei in Romania”

Practic, dupa aceasta fraza, militarul Coldea si civilul Maior trebuiesc retinuti si anchetati de catre Parchetul Militar si cel Civil ! Lazar si Kovesi pe civil, dar tot in regim de urgenta !

Traduc, pentru cei rau intentionati. SRI recunoaste ca, prin Protocoale, s-a infaptuit Justitia in Romania !!! Adica un serviciu secret s-a bagat peste Justitie !!!

Sper ca Presedintele Iohannis sa aiba in vedere dezvaluirile Directorului SRI… la sedinta din Septembrie 2018 ! Precum si solicitarea NASUL TV in care, un important membru al CSAT, fara sa il informeze pe Iohannis, a comis o eroare echivalenta cu tradarea nationala si cu subminarea interesului national !

Domnule Presedinte al Romaniei, aveti de lucru ! La greu !!!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru

Bucuresti, 28 August 2018

2 COMENTARII

  1. In America pe care tot o lauzi FBI se ocupa si de prinderea marilor corupti. Serviciile secrete sunt cele in mai in masura si au aparatura si personalul cel mai calificat pentru a-i fila pe infractori. Nu este nimic ilegal in asta. Dar se pare, domnule Moraru, ca v-ati vandut sufletul diavolului comunist din PSD, la fel cum a facut si Cristoiu, Nistorescu si alti mari „anticomunisti” de mucava.

  2. ???. Bre, parcă matale aveai simțul ridicolului! Nimeni NU a spus că protocoalele au fostul ilegale,nici măcar CCR,numai vorbesc despre vreo instanță.Apoi,nimeni nu a fost condamnat doar pe interceptări,iar dacă s-a făcut asta,e doar treaba judecătorilor.S-ați fie rușine.Am crezut că e scris de Dragnea articolul.Mamă, mamă…

Comentariile sunt închise.