Dupa cum ma stiti de peste 20 de ani, eu nu stiu sa scriu pentru prosti si lucrez intotdeauna cu „materialul clientilor”, fapte si informatii certe.

Asa cum am declarat si in emisiunea lui Doru Maries, pe NASUL TV, toate informatiile mele si „desfasurarile de dupa” converg spre o singura concluzie : „Evenimentele din 10 August” au fost organizate, folosind abuziv DIASPORA, in beneficiul a doi oameni : Dragnea si Iohannis !

Dragnea sa isi multumeasca electoratul („Bine le-a facut ca i-a batut pe violentii din Diaspora ca au navalit sa dea o lovitura de stat, cu agenturili lor!”) iar Iohannis sa isi atraga Diaspora fiindca voturi in Romania nu prea mai are si se stie influenta Diasporei asupra rudelor din Romania !

Lui Dragnea i-a iesit ! Lui Iohannis nu i-a iesit fiindca Diaspora nu a pus botul la Convocatorul baietilor de serviciu ! Si nici Serviciile nu prea au percutat la ordinul lui Iohannis !

Acum sa explic de unde vine marea „dragoste” dintre Dragnea si Iohannis. Simplu. Planul lor USLamist este asa : Iohannis are nevoie de Dragnea candidat la Presedintie ca de aer ! Oricine altcineva il bate pe Iohannis ! Inclusiv Tariceanu ! Sau oricine altcineva ! Dragnea EXCLUS ! Fiindca nu poate lua mai mult de 3,5 milioane de voturi !

Si ma intorc la „teatrul ieftin” al zilelor noastre.


Dragnea a iesit pe piata cu ” tentativa de asasinat” din 2017 ca sa mute atentia electoratului sau dar si atentia PSD de la blatul lui cu Iohannis ! Si sa salveze echipa Iohannis despre care Romanii s-au prins ca a blufat pe 10 August !

Minte Dragnea privind „tentativa de asasinare” ? E foarte posibil !
Daca Dragnea ar spune adevarul, atunci ar avea citeva probleme:

 • nu e credibil, la cite minciuni a spus
 • informatia vine mult prea tirziu, deci necredibila
 • inseamna ca are informatii de la Mossad sau Serviciul maghiar si nu le-a livrat Serviciilor
 • Romanesti desi era obligat in calitatea lui de al 3-lea om in Stat

Eu personal, fiindca nu vreau sa intru in niciuna din cele doua tabere din presa, remarc urmatoarele:

 • SRI, Parchetul General, DIICOT, SPP, s-au facut de risul curcilor ! Pai in loc sa spuna ca nu stiu nimic ar fi trebuit sa se autosesizeze si sa il cheme de urgenta pe Dragnea si sa il stoarca de informatii ! Azi la prima ora a diminetii !
 • Pai daca Intelligence-ul romanesc nu stie nimic despre „asasinarea” celui de-al 3-lea om in Stat atunci la ce mai platim atitia bani ?!

Practic, din teatrul ieftin de astazi am remarcat ca toate Serviciile stiu ca Dragnea minte sau asta presupun ! Dar daca Dragnea nu minte ?! Intreb si eu Serviciile, nu dau cu parul ! Daca vine miine Mossadul si zice ca DA, a fost o „misiune de asasinare” !

Recomand tuturor Structurilor sa il cheme pe Dragnea de urgenta, miine dimineata !

Ori il fac pe Dragnea de rahat ori afla ca a existat „un plan de asasinare”! Simplu ca buna ziua !

Oare se va intimpla ?! Parerea mea ca NU !


Sa fiti iubiti!
Radu Moraru
Bucuresti, 22 August 2018

2 COMENTARII

 1. Daca nu ma credeti un test poligraf solutioneaza cazul?

  Eu fusei foarti spariet shi aproape ma cacai pe mine dar noroc de ista mica Irinuca ca se chisha ea si fugira asasinii :))
  Ea se chisha ca o scrofitza de la porcaria lu’ ala micu, turnaram cement in wc saptamanal …chisatul de porc dauneaza grav cementului in cantitati mari saptamanale

 2. de ce sa-l mai cheme ??? oricum toti vor spune ce zice Dragnea !!!!
  eu personal nu am nicio incredere in zicerile lor ….. si multi ca mine !!!
  dar sa zicem ca a fost ceva …. hypothetical vorbind – puteau sa fie oricare .. MOSAD , FBI , M6, KGB … SI alte initiale … imi pare rau ca nu au reusit !!!!!
  dar stati calmi , nu a fost nimic – doar Dragnea in rolul Traviatei !!!!

Comentariile sunt închise.