Directorul de comunicare al Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Stet, a declarat ca, din punctul de vedere al cetateanului Mugur Stet, exploatarea de la Rosia Montana nu ar trebui sa aiba loc. El a subliniat ca este important sa le lasam si copiilor nostri resursele naturale ale tarii si sa nu secatuim acum totul, referindu-se atat la aur, cat si la petrol, gaze de sist, paduri si alte resurse valoroase.

[jwplayer config=”526×310 – homevideo2_copy” mediaid=”47642″]

1 COMENTARIU

 1. Iata cine ar putea deveni UN MERITOCRAT ADEVARAT … „NASCUT, NU FACUT”!!! … cu suflet de om, de roman, de crestin adevarat … CARUIA II PASA !!!
  La prima vedere, dl. MUGUR STET ESTE CU MULT DEASUPRA ORICARUI „PRIMO” SAU „SECUNDO”, etc.

  Mult mai mult decat calitatile de manager, la un meritocrat trebuie SA PRIMEZE CALITATILE MORALE (cinste, corectitudine, cumpatare, modestie, etc), si DRAGOSTEA DE OAMENI, DE TARA SI DE VIITORUL EI!!!

  Ce ne facem insa daca aceste calitati sunt descoperite, apreciate si cantarite de un „examinator” nemernic, corupt, mascat in „bun samaritean” … de un lup in blana de oaie? … sau cum ne dam seama daca „meritocratul candidat” DOAR MIMEAZA ACESTE CALITATI … adica este el insusi un lup in blana de oaie ??? … sa nu uitam si faptul ca ORICE OM SE POATE SCHIMBA IN TIMP, PE MASURA CE II IES IN CALE TENTATII SI OPORTUNITATI NICIODATA VISATE ANTERIOR!!!

  CALITATEA DE MERITOCRAT nu trebuie stabilita de examene de nu stiu ce natura, sau sa fie cantarita dupa criterii aiurea de „niste asa zisi experti”, sau prin promovare mass-media … RAMANE TOTUSI MAREA DILEMA: CINE SI CUM STABILESTE CALITATEA DE MERITOCRAT??? … SI CINE II CONTROLEAZA PE EI???

  P.S.: Meritocratia, fara „vointa politica” ramane doar UN VIS FRUMOS … O UTOPIE … la fel ca multe altele care au pacalit societatea anterior: „comunismul vis de aur al omenirii”, „democratia adevarata” SUNT DOAR CATEVA DIN ACESTE UTOPII, ADEVARATE „FETE MORGANA” pentru amagit si inselat o societate disperata de nevoia de DREPTATE, DE NORMALITATE SI MORALITATE … oricum, aparitia neasteptata a acestui domn MUGUR STET este o palpaire de speranta … MA BUCUR CA MAI EXISTA SI OAMENI ADEVARATI in jungla sociala si morala a TRANZITIEI PERPETUE SPRE ANORMALITATE … (observati totusi ca prevederea ma obliga sa folosesc doar conditional-optativul, si nu indicativul prezent: „ar putea deveni”, in loc de „poate deveni” … „caci „cine s-a fript cu ciorba, sufla si-n iaurt” …)

Comentariile sunt închise.