[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”27147″]

3 COMENTARII

 1. Eu sunt fara cuvinte,am ajuns la concluzia ca romanii isi merita soarta.Cum pot fi unii atat de prosti si de lasi… cu jigodiile si pleava din USL, nu mai vedem noi tarisoara noastra pe drumul cel bun!
  Cum pot unii sa creada ca vom putea optine rezultate pozitive cu personaje precum BECALI sau PRODANCA? Pacat!

 2. Eu sunt fara cuvinte,am ajuns la concluzia ca romanii isi merita soarta.Cum pot fi unii atat de prosti si de lasi… cu jigodiile si pleava din USL, nu mai vedem noi tarisoara noastra pe drumul cel bun!
  Cum pot unii sa creada ca vom putea optine rezultate pozitive cu personaje precum BECALI sau PRODANCA?Eu lucrez de 10 ani in Italia si speranta de ama intoarce acasa in urmatorii 4 ani s-a dus…pacat

 3. s-au dovedit a fi false pronosticurile tale Radule,de fapt nu ale tale ci ale sociologului ala de lei.
  PPDD nu a luat nici pe aproape de cat ai spus,Dragnea tocmai a anuntat la numaratoare paralela ca au 66 % din manadate.E o catastrofa,practic nu va mai exista opozitie in Romanica,insa asa au vrut romanii lobotomizati de Felix3 .
  Trebuie sa respectam asta,PDL are acum sansa sa se reformeze si sa vina cu o echipa reala si credibila peste vreo 4 sau 8 ani.Oamenii ca Blaga,Udrea,Neamtu,MRU,Cezar Preda sau Ioan Oltean nu mai pot convinge pe nimeni.Aici cred ca esti de acord cu mine,cel putin DD pe care voi ziaristii l-ati hulit non stop a candidat solo si a avut cojones sa se bata cu Ponta in fieful sau rosu.De ce nu au avut Neamtu,Udrea,MRU sau Blaga acest curaj ?
  Fiindca sunt niste rebuturi/caricaturi politice daia,niste indivizii care au trait din gloria unui singur om TB,cand el a devenit indezirabil,acesti tipi s-au prabusit.
  Nu lasa niciodata armele jos,esti cel mai tare.

Comentariile sunt închise.