[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”27264″]

2 COMENTARII

  1. Nu trebuie sa faci politica pentru a-ti indeplini un drept constitutional.Aici este marea greseala a romanilor ca nu se exprima si lasa sa patrunda in forurile superioare de conducere in stat persoane dubioase care au incalcat legea si au o imagine patata de tot felul de excrocherii.

    Cu ocazia acestei interventii vreau sa-mi exprim totala dezamagire fata de prestatia D-lui RADU MORARU ,care in loc sa devina un purtator de steag pentru Dreapta ,cu care pretinde ca se identifica,un vector de opinie puternic,a prezentat pe postul de tv.reluari si reluari de emisiuni,fara nicio legatura cu recenta campanie electorala.
    D-le Moraru,v-a fost teama ca va atinge noua politica a CNA-lui?Unde a disparut jurnalistul razboinic si care era capabil sa mobilizeze mii de romani doar intr-o seara?Sunt dezamagita si drept consecinta nu ma voi mai regasi printre comentatorii convinsi ca aici e locul meu.

  2. Acesti 11 milioane de romani care au stat acasa fie pentru “ca nu fac politica” fie ca “s-au saturat de politica” sint de fapt cei care au impins infractorii USL in parlament intr-un asemenea procent! Au de acum inainte cel putin 4 ani sa simta pe propria lor piele cit COSTA aceasta lipsa de civism! Din cei 11 milioane “SATUI” de politica, cel putin jumatate NU vor mai avea ce minca!
    ROMANIA a adus la putere neo-comunismul prin votul dat de: pensionari, asistati social, indivizi fara caracter (posibil 50 de lei „caracterul”), infractori si tarani care nu stiu pe ce lume sint! Asta ne va costa enorm! La sfirsitul lui 2013, Romania va atinge imprumutul extern la valoarea PIB-ului!

Comentariile sunt închise.