[jwplayer mediaid=”20203″]

3 COMENTARII

 1. Nu am intalnit in intreaga mea viata un personaj politic care sa reactioneze la critica atat de bine ca Mihail Neamtu.
  Mi-am spus: ce mare lucru este nu numai ca a facut teologia, dar ca este structural impregnat de acea forta a cucernicului, care, paradoxal, tocmai prin smerenie poate conduce lumea, la care se adauga atuul studiilor filozofice.
  Merg chiar mai departe sustinand ca Mihail Neamtu, cu cat va fi atacat mai mult, cu atat va castiga mai mult electorat.
  In cadrul acestei emisiuni de la Nasul TV, maniera in care Mihail Neamtu a raspuns criticilor lui Dan Tapalaga trebuie inregistrata si oferita ca studiu celorlalti tineri colegi ai nostri care ii calca pe urme.

 2. O emisiune care mi-a creat un sentiment paradoxal in legatura cu Romania paradoxurilor in care traim din pacate astazi. Spun „din pacate astazi”, pentru ca sansele noastre ale traitorilor de azi de a apuca Romania de maine sunt, evident, in scadere.
  Invitatii din platou, Cristian Diaconescu si Mihail Neamtu, confirma paradoxul existentei lor si a altor cativa politicieni de mare clasa in cadrul unei clase politice profund infecte in Romania.

 3. O emisiune care mi-a creat un sentiment paradoxal in legatura cu Romania paradoxurilor in care traim din pacate astazi. Spun „din pacate astazi”, pentru ca sansele noastre ale traitorilor de azi de a apuca Romania de maine sunt, evident, in scadere.
  Invitatii din platou, Cristian Diaconescu si Mihail Neamtu, confirma paradoxul existentei lor si a altor cativa politicieni de mara clasa in cadrul unei clase politice profund infecte in Romania.

Comentariile sunt închise.