[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”27460″]

6 COMENTARII

  1. DOMNULE MARIES,v-am ales…..acum sunt foarte trista pt ca noi omamenii sau cum spune Radu „viermii” suntem atit de indolenti. vina o purtam noi sau mai bine spus cei care au stat in casa.nu cred ca domnul presedinte T.BASESCU il va numi pe ponta, nici macr nu pot concepe asa ceva. asa e Radu sunt mina in mina niste HOTI………..

  2. jucreita 53 sunt de acord cu mesajul lui ionutz1976 urmaresc emisiunea pe intrenet cand am timp.lucrez aproape 270 ore pe luna,in schimburi,sper sa nu il numeasca pe ponta premier.trezitiva romani.HAI ROMANIA.

  3. procentajul mare castigator al usl i se datoreaza lui basescu agent electoral al usl ,esecul suspendarii din vara si poate si acceptarea tacita a bruxelului de al confirma pe ponta ,haideti sa fim lucizi ca apar prea multe alexe pe post care bat apa in piua ,ce mai basescu a fost de pomina in ultimul timp ,totul a fost antibasescu …..

  4. Nasule doar vocea strazii se mai poate face auzita..avem nevoie de lideri care sa se faca auziti,sa ne faca ca credem in ceva..daca credeti ca PDL-ul cu :BLAGA,OLTEAN,UDREA ROBERTA,Cu vocea lui VIDEANU..etc se va face auzit ne inselam…PDL ..e mort acum…avem nevoie de un curent de dreapta cu mesaj de dreapta si cu oameni care lupta,care scot lumea in strada la chemarea lor..legat de PRESEDINTE:nu tr sa-l numeasca pe PONTA ,tr sa mearga pina la capat,sa lupte cu ei,chiar daca il suspenda..asta va naste un curent puternic,iar suspendarea nu va reusi.dar pe cine punem in loc???eu cred ca multimea si foametea va naste lideri,dar acestia tr sa se bata,sa umple pietele ROMANIEI,sa dea un mesaj puternic…numai asa poti sai trezesti pe cei nemultumiti si foarte multi sa mai creada in ceva…HAI ROMANIA.

Comentariile sunt închise.