[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”32330″]

5 COMENTARII

  1. Domnule Moraru ,DUPA DISCUTIA CU D-UL CRISTOIU PE CARE AM URMARIT-O CU SUFLETUL LA GURA AM RAMAA ,NEDUMIRIT’ .!! EU CU CINE VOTEZ ?!Din sustinatorul presedintelui vad ca v-ati schimbat parerea .!Eu raman insa FAN si domniei tale si presedintelui .! Astept deznodamantul caci sunt sigur ca domnia ta ai un plan …!Ca doar nu lasi Romania pe mana USL …

  2. un subiect de ultima ora:ce diferenza este intre lovitura de stat de asta vara si modul cum se fac alegeri acum in PNL??mai exista liberalism in ROMANIA ,cind presedintele acestui partid este inconjurat de personaje ca:ROSCA STANESCU,VOICULESCU,BECALI,MAGUREANU(cu casa)…ETC????IN PDL SI PNL asistam la un circ si ne intrebam daca am avut vreodata partide de dreapta in aceasta tara sau doar politicieni si oameni desprinsi din PCR,si procedind la fel….???????

  3. nasule, nu vreau sa cred ca si aceasta televiziune,in care mai credem se apreteaza la altfel de jocuri politice..stiu ca aveti piedici sa emiteti,dar fi-ti la fel de luptator si vertical cum va cunoastem..lasati partidele sa-si propuna pe cine vor,iar noi electoratul sa decidem..nu incepeti ca ANTENA3,sa atacati in persoane fara probe….dumneavoastra ii invitai ,le puneti intrebari si noi decidem daca e bine sau rau..electoratul de dreapta e foarte pretentios si vede tot,de aceea nu iese la vot…toti cei care au avut legatura cu PCR-ul,tr sa plece,asta vrem noi cei de dreapta..dar cum????politica se face pe voturi,iar daca nu ne uitam la cum arata ROMANIA reala,dreapta care o vrem noi nu va avea niciodata succes..in parlament si in ministere avem penali,si noi ne ocupam de BLAGA,UDREA..ETC..nu-l mai atacati pe presedinte ca nu prinde bn la acest post..pt ca l-am ales intre GIOANA in 2010 si ANTONESCU vara aceasta…nu am avut alta solutie…cred ca va scapa o stire foarte importanta,cea cu care a-ti facut prima emisie:cu casa lui ANTONESCU si cu legaturile acestuia cu MAGUREANU…PE mine sincer ma deranjaza atacurile asupra presedintelui,ca doar stiti cu cine se lupta si ati vazut cita putere au..ce sa faca??nu este iesire..daca mine pleca sacalii abia astepta..macar el lupta chiar daca multi nu cred in el,va venii timpul decontarii..fi-ti siguri.

  4. Straniu. Nasu TV s-a luptat sa intre pe toate retelele de cablu luni de zile. A venit CNA-ul uslas si a dat o directiva prin care Nasu TV devine canal tv must carry, a intrat in pachetul de baza obligatoriu al tuturor retelelor de cablu.
    Va rog frumos domnul Moraru sa citati exact din emisiunea de la B1tv la care a participat Traian Basescu si sa-mi demonstrati ca a zis ca Udrea trebuie aleasa. N-a spus asta. A spus ca PD-L-ul nu poate continua sub conducerea actuala. Punct. A dat in Blaga. Si a mai spus ca deocamdata nu mai exista decat candidatura lui Udrea. DEOCAMDATA. Si ca sa vedem daca vor mai fi lansate si alte candidaturi. Basescu a vrut doar sa-l demonteze pe Blaga ca sa curete aerul pentru altcineva, oricine altcineva.
    Se pare ca Blaga castiga oricum. Si atunci de ce urlam ca iese Udrea? Dar ca ramane Blaga nu merita sa urlam? Dar ca vom avea de ales intre Blaga si Ponta nu e grav? In loc sa ne consumam energia dand in Udrea, si deloc in Blaga, mai bine ne-am consuma energia sutinand un al treilea candidat.

  5. ce jalnica este raluca turcan, mai are si aroganta sa vorbeasca aiurea. a folosit cuvantul „asset” de parca toti romanii ar fi vorbitori nativi de limba engleza. imi este jena ca sunt contemporan cu astfel de oameni. este o pierdere de timp sa-i asculti.

Comentariile sunt închise.