[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”32392″]

1 COMENTARIU

  1. Domnule Laurian Stancescu,
    Ce faceti dumneavoastra este extraordinar (in conditiile Romaniei actuale)! Foarte mult curaj are si „saracu’ Nasu'” care – cu iertarea de cuviinta Nasule! – v-a primit ca invitat!
    Romania este un STAT cotropit de oculta mondiala (versus khazarii / sionisti, care NU au nici o legatura cu evreii biblici) iar ce vedem noi: Ponta (Naumovici), Udrea si as indrazni sa spun si Presedintele, etc (incepind cu miliradarul Roman / Neulander in anii ’90! care a putut fi dat JOS de batrinul „inginer” KGB Iliescu NUMAI cu ajutorul minerilor! Asa de bine era ancorat de oculta!)NU sint altceva decit UNELTE! Papusari! (….).
    Este desigur adevarat ca – fata de multi sculptori romani – Brancusi a inteles subtilitatea MULTI MILENARA a neamului romanesc (dacic), iar toate motivele dezvoltate de EL au aceasta sursa! Este – in muzica – ca si cum ai avea la indemina TOATE MOTIVELE muzicale si apoi „ai compune” o noua melodie pe o tema existenta dar care nu este la VEDERE! (pentru oricine). Asa a „functionat” mintea lui Brancusi! El s-a prins! cei mai multi sculptori romani NU! Arta lui Brincusi este inefabila pentru ca are in ea MULTE mii de ani de civilizatie! Acesta este singurul adevar.
    Aduceti-l pe Brincusi in tara! Faceti statui marilor inaintasi incepind cu Burebista, Decebal,……, Ion Antonescu, Cornel Zelea Codreanu si incet, incet khazarii vor fi izgoniti de puterea romanismului, iar cozile lor de topor SECURISTII si ACTIVISTII (selectati de NKVD NUMAI din calicii si puturosii neamului romanesc, mai ales din mediu rural) se vor topi in neant! NU cred ca avem alta sansa.

Comentariile sunt închise.