[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”30001″]

9 COMENTARII

 1. Mare atentie la acest soi de oameni: ei stiu ca ceva nu se poate face, chiar daca pe fond ei nu stiu despre ce e vorba in propozitie. Spun asta deoarece asta este unul din cele mai orbile creatii ale comunismului. Inca ei sunt la putere deoarece poarta la minte acelasi numar cu „marele” public, adica masa de manevra care merge la vot. Mai mult, acest tip de personaj este parca facut sa distruga orice idee, orice gand. Cel mai important acum este de separat graul de neghina. Vedeti faptele, nu vorbele!!
  Despre emisiune??? Compromisa total!!! Nasule, ai noroc cu cel mai select club, cel in care este Daniel Oxin, generalul Chelaru si ceilalti extraordinari oameni care lupta cu nemernicii falsificatori de istorie!!!!!

 2. Domnule Primo,

  Ceea ce mi s-a parut aseara nepoliticos, este ca ceilalti doi invitati au facut comentarii pe un text pe care nu-l citisera! Or acest lucru i-a plasat pe amindoi in zona ridicolului. Nu mai spun de acest „savant” – total expirat, tovarasul Agathon care s-a ajutat mereu de miini (cam cum face si Dragnea) pentru a spune aproape mereu nimicuri!
  Domnul Papahagi – a carui super-cultura – poate fi sesizata in exprimarea oricarei idei pe care vrea sa o dezvolte m-a facut sa-mi amintesc de Michael Jackson:
  „If you wanna make the world a better place
  Take a look at your self and then make a change!” (Daca vrei sa faci „planeta” un loc mai bun, priveste-te pe tine isuti si FA o schimbare)…Oare NU a avut Michael Jackson sute de milioane de iubitori ai lui si ai muzicii lui!? Desigur ca a avut! S-a vazut vreo schimbare SUBSTANTIALA dupa acest apel mondial pe care l-a facut! Eu cred ca NU! Asa asteapta si domnul Papahagi ca oamenii sa se schimbe prin propria lor vointa. Eu cred ca acest lucru este o utopie! Oamenii se schimba mai degraba dupa FAPTELE politicienilor infractori! Adica al furtului! a cistigului imediat fara munca! Asa se schimba oamenii!Deci daca modelele din fruntea statului ar fi bazate pe caracter si valoare (persoane MERITORII),desigur ca si societatea va avea exact acelasi trend!
  Interesant de comentat momentul in care dvs. ati introdus termenul de CONSPIRATIE la devalizarea bancilor din USA! (in spatele carora au stat „finanta mondiala” adica khazarii!). Ati vazut cum a sarit tovarasul Agathon ca ars!? Oare de ce? Sa nu stie dumnealui ca NU guvernul USA tipareste dollari, ci ii imprumuta cu dobinda!?
  Le recomand celor doi invitati sa studieze mai mult supe-liberalismul japonez (foarte meritocratic de altfel) unde elitele japoneze IAU deciziile cele mai importante si nu poporul…
  Pentru ca ati vorbit aseara de AXIOMA, iata axioma mea:
  Cum educatia (scoala)in tara este INTENTIONAT facuta sa decada an de an, tot asa va decadea si societatea si, prin urmare, este NORMAL ca un popor ce devine tot mai ne-educat sa i se ceara parerea!? Prin absurd! Daca in tara raman doar cei 4 milioane de USL-isti (Uniunea Sarlatanilor Liberi) NU va fi din nou: „Stimaa noastra si mindria! Ceusescu Romania!”
  Va multumesc!

 3. Nu putea spune dl Primo nimic ca facea misto Agathon. Pai astia 2, Agathon si Papahagi sunt politruci. Unul de la PSD altul de la PNL.

 4. Sunt profund dejamagit de emisiunea de ieri. Poi ati adus 2 politicieni care sau dat rotunzi si ne-au explicat ei cum nu se poate fara democratia de carton din Romania. O emisiune degeaba, Radu Moraru a incercat sa traga cu clestele cate ceva de la cei doi „distinsi intelectuali”. Cum vroia sa spuna domnul Primo ceva, hop ca noi stim mai bine. Astfel de emisiuni nu mai doresc. A fost degeaba.

  • Hai, nu ne-nebuni, musiu „bada(ran)SS”
   Pai CE FEL de LOCOTENENT al lui primo esti matale? Astea sunt „argumentele” din putzul gandirii? HA-HA !!

 5. Observatii:
  1. Nu-l mai glorificati atat pe Papahagi, culmea, mai ales cand e de fata cu voi 🙂 Intamplarea face ca sunt din UBB si stiu cat il duce mintea. E doar un politruc mai mic, nimic mai mult. Daca ar fi inteligent n-ar sta la alba-neagra in PDL si si-ar face un nume in academic. Dar nu e…
  2. Fosila comunista Agathon n-are maniere. Pune mana pe ceilalti invitati, nu se poate controla si reduce la absurd in loc sa aduca argumente. Sub orice critica. „Mediator”, ce gluma buna. Politruc ordinar (rang mediu).
  3. Mult succes d-lui Primo.

Comentariile sunt închise.