[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”23607″]

4 COMENTARII

 1. Domnule Primo,

  Am vazut astazi de aici din Calgary emisiunea Nasu’ in direct cu dumneavoastra si DA! a ajuns chiar sa fie „dubios” cind un roman este patriot! Stiu asta si pe pielea mea deoarece sint un comentator aprig a multor articole din ziarele romanesti: Adevarul, Romania Libera, Nasu, etc sub numele „dec”. Se pare ca noi romanii – mai ales cei din tara – am ajuns atit de rau incit chiar daca vrem sa facem bine semenilor nostri si tarii, sa fim catalogati direct de semenii nostri ca DUSMANI!
  (v. cel / cei care v-au catalogat fascist, desi si eu am sustinut mereu si sustin ca pedeapsa cu moartea – pentru cazuri deosebite, inclusiv tradarea de tara si evaziune fiscala mai ales in forma continuata – trebuie reintrodusa pe baza unui referendum. NU se mai poate asa!

  As vrea sa semnez si eu documentul de cerere de desfiintare a tuturor partidelor politice insa nu stiu cum as putea sa o fac altfel decit ati pune o petitie electronica „on line” adresata intregii natiuni.
  Intr-adevar, meriotocratia – o spun din nou – este singura solutie a prezentului si viitorului in societatile moderne; eu simt acest lucru de ani de zile aici in Canada de cind am sosit (1996)! Mai am citiva ani de muncit aici pentru a avea dreptul la o pensie si apoi vreau sa ma intorc cu sotia in tara.

  O dimensiune de loc de neglijat a meritocratiei este ca aceasta constructie democratica aseaza oamenii in societate pe pozitiile pe care le merita! Am in acest sens nu numai exemplul meu dar si multe alte exemple in minte cind afirm acest lucru. Ce poate sa fie mai echitabil cind OMUL potrivit este pus la locul potrivit!?

  Daca va pot fi de ajutor cu ceva, mi-ar face placere si chiar vreau sa fiu o voce care a reusit si in tara si aici, pe propriile picioare si merite! NU m-a interesat niciodata ceea ce se cheama pila / relatie pentru ca inainte de toate am fost educat in acest spirit de proprii mei parinti si DA! cred in competitie ca singurul element NATURAL care ii poate aseza pe oameni in societate acolo unde le este locul!
  Cei care nu au reusit „afara” (fie Europa fie America de nord, fie altundeva) este pentru ca au fost plasati de societatile in care au ajuns pe pozitii mai joase decit cele avute in tara si, cei mai multi, NU s-au putut fie adapta fie pur si simplu nu le-a convenit…

  Mult succes in continuare si inca o data: vreau sa ajut tara si semenii mei in masura posibilitatilor mele.

  Sint alaturi de voi!

  Cu stima,

  dec

 2. MULTUMESC, O EMISIUNE SUPERBA………..VA DORESC SANATATE SI PUTERE DE MUNCA.

 3. Bună
  Tumuli asemănători se regăsesc şi în apropierea DJ 106, între SIGHIŞOARA şi AGNITA, la 17 km de SIHIŞOARA.

 4. am asteptat de foarte mult timp aceste momente.uite ca am ajuns sa le traiesc.multumesc DANIEL ROXIN !stiam ca am fost primordiali .am citit DACIA PREISTORCA- BIBLIA ROMANILOR de NICOLAE DENSUSIANU.sigur multi vor face spume la gura ,dar ei au fost strabunii nostri! au fost fabulosi.sigur ca multi au stiut totul,da nu doreau sa se afle.Nu incepe istoria noastra de la daci ci cu 7-8 mii de ani inaite,asa ca sa le facem inima rea celor care oricum o au asa ,merele si lina de aur le-au confectionat strabunii nostri.e mult de povestit ,dar timpul abia incepe .SUCCES !

Comments are closed.