[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”22093″]

2 COMENTARII

  1. Cred ca numai D-zeu poate sa limpezeasca mintea romanilor in a le spune STOP acestor calcule bine fixate de acest gen de oameni si gandire !

    D-l Talpes stie si cunoaste multe, nimeni nu contesta acest lucru, dar s-a vazut cu ochiul liber, simpatia politica, care spune multe despre caracterul domniei sale .

  2. E interesant de vazut ca, in discutia cu generalul Talpes, pe pozitia de premier, numele vehiculate au fost doar cele ale sefilor de servicii secrete. Intr-un fel, poate fara sa se doreasca, discutia a dezvaluit faptul ca Romania este tara lui RSI si a SIE. Componenta politica este doar decorul, scena pe care se joaca tragicomedia democratiei originale.
    Dincolo de aceasta revelatie, telespectatorul se poate intreba daca votul lui mai valoreaza vreo para chioara sau este doar finantatorul acestui specatcol de tot rahatul. Platitorul de bilete la un specatacol de camin cultural. Unde sa mai spun ca un premier de tot doctoratul, recuperatorul de putere, asa cum il numeste generalul Talpes si care este musai sa ne fie premier impotriva vointei oricarui elector dotat cu o minima inteligenta, doreste sa majoreze pretul acestor bilete cu 16%. WTF!?!!
    Concluzia? Hai, chiar vreau sa va cunosc parerea.

Comments are closed.