Televiziunea NAŞUL TV s-a născut în urmă cu 6 ani din nevoia de a avea o platforma liberă de exprimare, în semn de revoltă faţă de ingerinţa politicului asupra mass media românească şi faţă de obedienţa presei în raport cu comenzile puternicilor zilei. Practic, o mass media îngenunchiată şi subjugată intereselor financiare şi politice.

În această conjuctură nefastă pentru media, cunoscutul jurnalist Radu Moraru a lansat un proiect unic în Europa: înfiinţarea unei televiziuni libere pentru cetăţeni, prin subscripţie publică, în care actionarii sunt oameni obişnuiţi. NAŞUL TV este televiziunea în care jurnalişti oneşti, cu mulţi ani de presă în spate şi reuşite profesionale extraordinare, spun lucrurilor pe nume, nu au parti pris-uri politice şi întotdeauna semnalează derapajele grave ale politicienilor, serviciilor secrete sau autorităţilor în raport cu cetăţeanul.

Campaniile duse de NAŞUL TV sunt unice în mass media românească, chiar şi numai prin simplul motiv că nimeni nu a avut curajul să abordeze subiectele şi să spună adevărul: Salvarea Roşiei Montane şi a Munţilor Apuseni de exploatarea aurului cu cianuri; Susţinerea cetăţenilor în lupta cu practicile ilegale ale băncilor; Salvarea companiei Brădet, o firma de familie cu capital 100% românesc, de la falimentul în care o aruncase declaraţiile iresponsabile ale ministrului Agriculturii; Campania dusă pentru recuperarea copiilor Bodnariu şi a celorlalte familii de români ai căror copii au fost luaţi şi instituţionalizaţi de ţările în care sunt rezidente; Campania împotriva exploatării gazelor de şist şi a distrugerii mediului; Salvarea pădurilor de la tăierile ilegale; Numeroase campanii umanitare şi mai ales utilitare.

NAŞUL TV este televiziunea care promovează brand-urile româneşti şi care pledează pentru o agricultură sănătoasă, care oferă alternative de afaceri pentru români cu bani europeni şi investiţii minime – Proiectul livezilor, care susţine proiectul reîntregirii României cu Basarabia la 100 de ani de la MAREA UNIRE şi care, mai presus de toate, nu a uitat ce înseamnă patriotismul, tradiţia, dragostea de neam şi ţară.

NAŞUL TV se adresează tuturor românilor, de acasă sau din DIASPORA, pentru că uniţi suntem mai puternici şi împreună putem schimba ŢARA în bine.

Vă mulțumim tuturor că ați fost alături de noi atât la bine, dar mai ales la greu și sperăm să rămânem împreună mulți ani de la acum înainte.

P.S. La mulți ani Forțelor Terestre Române și Feroviarilor patronate precum NAȘUL TV de Sfântul Gheorghe.

4 COMENTARII

  1. La Multi Ani! Sfantul si Marele Gheorghe sa va apere! Sa ne apere pe noi toti!

Comentariile sunt închise.