Dragi prieteni, am crezut ca vom fi in direct pe BlogOne si ca veti afla noutati dar nu s-a materializat surpriza noastra de a conecta Iasiul cu romanii din lumea intreaga!

Pe scurt, intre intilniri, iata citeva noutati. Am depus subscriptia publica la Registrul Comertului si, din acest moment, nu mai depinde de noi data exacta a inceperii efective de cumparare de actiuni. Oricum, e chestiune de zile. Principalele elemente pe care le-am facut publice la Iasi sint asa: 20% din actiuni vor fi scoase la subscriptie publica, o actiune valoreaza 440 de lei, durata primei subscriptii se intinde pina la sfirsitul lunii martie si, la sugestia avocatilor mei, mult mai pragmatici, am decis sa nu mai existe o limita privind numarul de actiuni care pot fi cumparate, avindu-se in vedere ca oricum, prin tertipuri, limita putea fi evitata.

Dar cel mai important este ca vom lansa NASUL TV in luna lui Faurar, inainte de incheierea subscriptiei publice! Astept intrebari pina la miezul noptii, pe nasul@nasul.tv si incerc sa fiu expeditiv. Sa fiti iubiti!

P.S.
A fost o zi foarte frumoasa la Iasi, m-am intilnit cu studentii de la Petre Andrei si cu citiva fani ai BlogOne, printre care Adnana si Mary. Vom ajunge in multe alte orase, merita!

816 COMENTARII

 1. NASULE, unde este inregistrarea video de la Iasi?
  Incepusem sa o ascult si acum a disparut. Cine ma ajuta?

 2. Era probabil o varianta de premier pentru Ion Tiriac anul trecut cand se vorbea de schimbarea lui Boc.

  • L-am citit de dimineata. Foarte bun. Au aparut si pe-acolo molii semn ca trebuie folosit nu doar pliciul (parca au 7 vieti ca pisicile).

 3. Buna seara d-le Radu Moraru,ceva noutati si ptr. noi .Multumim ! O seara frumoasa va doresc si multa sanatate! 🙂

 4. Cum e posibil ca un politician, sef de turma, sa mearga la Strasbourg si sa ceara sanctiuni impotriva Romaniei ??? Ce dreaqu are in capul ala, taratze????????
  Ce au gandit oamenii aia despre el????????

  Va dau un exemplu simplu:
  (Imaginati-va urmatoarea situatie)
  Cum ar fi sa fiu eu la volan, sa vad un politist pe strada, sa opresc in dreptul lui si sa-i spun:
  – Va rog sa ma amendati ca acum 10 minute am trecut pe rosu. Nu era nici un coleg de-al dumneavoastra acolo sa ma amendeze iar acum am mustrari de constiinta.
  Se uita politzaiul perplex la mine si spune:
  – Dom’le, n-ai nimic mai bun de facut?
  – Insist, va rog sa ma amenndati !!!
  – Faci mishto de mine, ce ai, pleaca si lasa-ma…
  – Nu, eu vreau sa ma amendati !!!
  – Ori e plin de etnobotanice ori de alcool. Sufla aici… La naiba, e ok. Asta chiar e dus cu pluta! Saracul de el…

  Oare asa au gandit si cei de la Strasbourg despre poanta noastra nationala?

Comments are closed.