Melania Trump a încheiat în glorie primul turneu oficial în calitate de primă doamnă a SUA. Soția lui Donald Trump a furat prim-planul vineri, în Sicilia, unde președintele american participă la summit-ul G7, scrie click.ro

Sicilia este ultima oprire pentru Donald și Melania Trump în primul lor turneu oficial în calitate de președinte și de primă doamnă a SUA. A fost o perioadă plină, în care toate gesturile cuplului prezidențial au fost puse sub lupă, iar alegerile vestimentare ale Melaniei au fost analizate la sânge.

Melania a lăsat însă pentru final piesa de rezistență a garderobei pregătite pentru acest turneu și a coborât vineri dimineața din limuzina oficială exact ca o divă a anilor de glorie a fimului italian.

Soția în vârstă de 47 de ani a lui Donald Trump a purtat o haină de la Dolce & Gabanna tapetată cu flori 3 D viu colorate, în valoare de nici mai mult, nici mai puțin decât 51.500 de dolari, asortată cu un clutch din aceeași colecție, în valoare de 1.630 de dolari.

Ca să fie sigură că haina va atrage toate privirile, Melania a avut grijă să poarte în rest culori neutre și doar o pereche de ochelari de soare masivi drept accesoriu.