In 2009, Kovesi era Procuror General si a dispus clasarea “Dosarului Revolutiei”, albindu-i pe criminali !

In 2019, Augustin Lazar, Procuror General, hotaraste ca Iliescu si sleahta lui sovietica sint criminali si ii trimite in judecata pentru crime impotriva umanitatii !

Explic.

In 2009, Kovesi a primit ordin de la Sistem sa il lase in libertate pe Iliescu fiindca mai are multi ani de trait…

In 2019, Augustin Lazar a primit ordin de la Sistem sa il infunda pe Iliescu fiindca e deja batrin si bolnav si probabil va muri pina se da sentinta…

In 2019, Augustin Lazar declara ca nu stie ca a fost tortionar comunist prin faptul ca a prelungit agonia a peste 40 de detinuti politici in puscariile comuniste. A dat din pix, in anii ’80, aproape 60 de ani suplimentari de puscarie !

Si tot in 2019, Kovesi declara senin: “Sigur ca am facut si greseli, dar niciodata nu am incalcat legea in mod intentionat… Daca ma intrebati de protocolul cu SRI, acela nu a fost o greseala.”

Aici e mai mult de explicat.

  • Kovesi recunoaste ca a incalcat Legea. Orice sofer care trece pe rosu, din greseala, isi pierde permisul pentru o perioada. 
  • Dar cind un Procuror General sau Sef DNA incalca Legea, atunci cetatenii intra in puscarie, se sinucid, isi pierd slujbele, afacerile, averea, respectul de sine si respectul familiei si al societatii. Sau din contra, smecherii pot fi “albiti” atunci cind procurorii incalca Legea.
  • Un procuror sef care incalca Legea e “exemplu” pentru toti procurorii sa incalce Legea. Asemenea procurori pot induce in eroare grava Judecatorii.

Iar faptul ca doamna Kovesi sustine in continuare ca e bine ca toti procurorii din Romania erau “supusii” SRI-ului pune capac la toate si transforma democratia in “junta” militara !

Explic.

Judecatorii erau “supusii” SRI-ului, tot prin Protocol Secret.

Procurorii erau ” supusii” SRI-ului, prin protocolul secret al lui Kovesi.

Oare ce sansa avea un cetatean, un om de afaceri, daca SRI-ul dorea sa il faca praf ?! Vedeti multi avocati care sa se bata cu SRI-ul ?! De aceea, sute de mii de romani au fost “vinduti” de avocati ! Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca multi avocati au batut palma cu SRI-ul ca sa aiba si ei o “piine” in fata procurorilor si judecatorilor sri-isti !

SRI, in afara de director, care e numit politic, este o structura secreta si militarizata 100% !

Concluzie. 

Kovesi a fost numita de Basescu. Augustin Lazar a fost numit de Iohannis.

Dar “piesa de teatru” este mereu scrisa si regizata de Sistemul Mafiot securistic si politic. Doar “actorii” se schimba sau se arunca la gunoi.

Eu cred ca e timpul sa votati un Cetatean Presedinte ! Gata cu politicienii care sint “papusile” securistilor !

Sint Radu Moraru, candidat la Presedintie, si va ofer sansa sa votati un barbat care se bate cu acest Sistem Mafiot de atitia si atitia ani ! 

Nu imi e frica, nu sint santajabil, nu sint corupt, nu vin sa fur si sa-mi fac averi!

Sint un om bun, un crestin patriot, am solutii sa conduc Romania spre Bunastare, voi opri razboiul de dezbinare a Romanilor si voi face Romania Mare ! 

Am nevoie de un singur mandat pentru ca Romanii si Romania sa o duca mai bine !

Renunt la salariul de Presedinte si voi taia toate cheltuielile nesimtite ale Presedintiei! Voi fi cel mai Bun Presedinte dar si cel mai “low-cost” Presedinte al Romaniei !

Am reusit singur, in ultimii ani, sa cistig toate Bataliile cu Sistemul Mafiot ! Va dati seama ce vom reusi, impreuna cu 23 de milioane romani de Pretutindeni ?!

Voi fi Primul Presedinte al Romaniei care va transforma “Sistemul Mafiot” in “Statul Roman Patriot” … care va lucra exclusiv spre binele Cetateanului si nu spre Imbogatirea Sistemului ! Veti simti Binele inca din primul meu an de mandat !

Nihil Sine Deo ! Doamne ajuta !

Sa fiti iubiti !

Radu Moraru – candidat la Presedintia Romaniei in 2019

Bucuresti, 17 Mai 2019

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here