NASUL TV va propune, in premiera, un demers jurnalistic inedit: Jurnalul unui grevist al foamei. In fiecare zi, veti putea afla de la Nea Sandu, intrat in greva foamei pe 21 decembrie, care sunt motivele protestului sau, in ce stare de sanatate se afla si pana unde este dispus sa mearga.

Ma numesc Alexandru Popescu, am 45 de ani si de 17 zile ma aflu in greva foamei din solidaritate cu Pungestiul. Pentru autoritati sunt omul invizibil, dar ma bucur ca oamenii nu sunt indiferenti. Toti trebuie sa inteleaga cat de periculoasa este fracturarea hidraulica si ca apa curata este bunul nostru cel mai de pret. Voi continua greva cat voi putea. Nici mie nu mi-e usor, mama mea a fost operata chiar astazi de cancer la san, dar uneori sunt lucruri mai importante decat familia.

[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”53374″]

Pentru noutati, urmariti in fiecare zi Jurnalul unui grevist al foamei, pe NASUL TV si www.nasul.tv

3 COMENTARII

 1. Milioane de romani sunt invizibili pentru cel mai cinstit guvern de aproape doi ani, asa ca mai conteaza unul aflat in greva foamei de 17 zile!?

 2. Vedeti si se mai spune ca pe cine punem in loc daca-i dam jos pe acesti criminali , uite un exemplu cat de frumos s-a exprimat Domnul Alexandru ,pai vedeti asa romani sunt multi asa ca romania noastra are inlocuitori , DOAMNE AJUTA-L pe acest BRAV si deosebit om , multa sanatate sa stiti ca ne rugam pentru Dumneavoastra si sanatatea Dumneavoastra.

 3. 5 minute la Nasul fac cat 100 de aparitii ale invatatoarei fomiste la antene.
  Un interviu clar, concis si totusi suficient.
  Minunata limba romana care-ti permite sa exprimi prin cuvinte asupra unor fapte majore.
  Ii doresc multa putere si sa continue doar pana nu-si va pune ireversibil sanatatea in pericol.
  A dovedit deja ceea ce trebuia, insasi faptul ca e ignorat de media ii creste valoarea actului sau.

Comentariile sunt închise.