NASUL TV va propune, in premiera, un demers jurnalistic inedit: Jurnalul unui grevist al foamei. In fiecare zi, veti putea afla de la Nea Sandu, intrat in greva foamei pe 21 decembrie, care sunt motivele protestului sau, in ce stare de sanatate se afla si pana unde este dispus sa mearga.

Ma numesc Alexandru Popescu, am 45 de ani si de 19 zile ma aflu in greva foamei din solidaritate cu Pungestiul. Cel putin trei-patru sute de persoane trec zilnic pe aici pentru a ma sustine moral. E o tacere deplina din partea politicienilor, nu vor sa stie de ceea ce facem noi aici. Cazul meu se discuta de catre oameni de cultura, actori, si chiar aseara trebuia sa ajunga un om care merita aprecierea tuturor, este vorba de Oreste. Este un tip foarte vertical, chiar mi-a placut. Ne-am cunoscut intamplator la Pungesti.

[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”53509″]

oresteUPDATE: Oreste Teodorescu l-a vizitat in aceasta seara pe Alexandru Popescu în Piața Universității.

„Ii multumesc din suflet lui Sandu, care de 20 de zile se afla in greva foamei, si acestor prieteni minunati de langa el, pentru lectia de patriotism, barbatie si determinare in a sluji o cauza nobila. Printre ei, am simtit ca lupta noastra pentru BINELE ROMANIEI are si sens si scop!”, a scris realizatorul TV pe pagina sa de Facebook.

 
Pentru noutati, urmariti in fiecare zi Jurnalul unui grevist al foamei, pe NASUL TV si www.nasul.tv

2 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere sa reziste!
    O face pt noi toti, e un sacrificiu imens!

  2. Eroi au fost, eroi sunt inca!!!!
    Pacat ca tara nu-si pretuieste eroii!
    Tot respectulmeu pentru Dl.Popescu

Comments are closed.