NASUL TV va propune, in premiera, un demers jurnalistic inedit: Jurnalul unui grevist al foamei. In fiecare zi, veti putea afla de la Nea Sandu, intrat in greva foamei pe 21 decembrie, care sunt motivele protestului sau, in ce stare de sanatate se afla si pana unde este dispus sa mearga.

Ma numesc Alexandru Popescu, am 45 de ani si de 22 de zile m-am aflat in greva foamei din solidaritate cu Pungestiul. Mă simt obosit, dar fericit. In spatele meu sunt multi oameni, ceea ce ma bucura. Oricat as fi de obosit, sunt bucuros si le multumesc tuturor pentru sprijinul acordat in aceste 22 de zile. Mi-au transmis mesaje de solidaritate, de incurajare, care m-au tinut bine in aceste 22 de zile.

[jwplayer config=”600×394″ mediaid=”53735″]

Urmariti integral Jurnalul unui grevist al foamei, pe www.nasul.tv

3 COMENTARII

 1. Singurul roman care a dovedit cu fapte ca isi iubeste tara:

  AMOR PATRIAE NOSTRA LEX!

 2. Bravo Sandule! Du-te la matale acasa si sa nu iesi din casa 22 de zile. In acest rastimp, ia internetul la purecat si gaseste informatia de care ai nevoie pentru a te lamuri pentru cine ai pus botul cu aceasta ’’greva a foamei’’. Din fericire, informatia inca exista. Te anunt ca ti-a venit mintea la cap la momentul potrivit. Mai era putin si te transformai in martirizat pe ritualul masonic. Afla ca BASE,PONTA&Co. sustin RMGC si CHEVRON. Nasul TV este marioneta lui BASE si a masonilor. Campania impotriva Rosia Montana este finantata de khazarul SOROS. Logo-ul de la Salvati Rosia Montana are culorile tricolorului ungar. Intelege ca totul este un joc al sistemului cu oitele mioritice. Din pacate nu esti primul care pica-n jocul ocultistilor.

  Trebuie sa intelegi si sa simti ca schimbare ce va sa vina va fi spirituala si nu politica. Cel putin de 2000 de ani se face politica si ai vazut rezultatele. Iesi din sistemul odios, fa un pas in afara lui si vei vedea si simti caracatita (Adversarul / Mintea Incipienta).

  Trezeste-te Sandule! E timpul!

  Inainte sa te bagi in ceva, pune-ti si pune toate intrebarile posibile pentru a fi sigur de ceea ce vei intreprinde, intrebari pe care le-ai invatat inca din copilarie : ce, cine, de ce, cum, unde, cand, precum si alte combinatii. Revenirea la consumul hranei obisnuite se face treptat. Incearca 3 zile pe zeama de orez, seminte de dovleac si sucuri de fructe.
  Recuperare rapida si incearca sa faci din cand in cand cate un post negru de multiplu’ lui 7 (zile) si asta pentru a te purifica fizic si spiritual. In ceea ce priveste postul negru si vindecarile, cauta pe youtube despre Nea Omu’, Marele Valeriu Popa:

  • Ma bucur ca mai sunt si cativa oameni cu coloana vertebrala nespalati pe creier. Chiar stateam si asteptam sa vad ,oare sunt singurul „nebun” caruia i se pare in neregula ce faci astia cu Nasul TV ?

Comentariile sunt închise.