Campania electorală a început de o săptămână, iar panourile electorale au împânzit deja Capitala. Încercând să atragă cât mai mult atenția trecătorilor, unele panouri electorale sunt amplasate chiar pe mijlocul trotuarelor, incomodând circulația în zonele centrale și așa aglomerate ale Capitalei. Este cazul unui panou USL din Piața Unirii, unde afișul incomodează trotuarul aglomerat din zonă, sufocat de chioșcuri, florării și alte amenajări semi-improvizate. Până la începerea campaniei, același afișaj îl prezenta pe edilul de sector Robert Negoiță, care se lăuda că și-a onorat promisiunea din campanie de a scuti locuitorii de plata taxei pentru gunoi.

Nici trotuarele de la Universitate sau Calea Dorobanți n-au scăpat de bannerele masive, care anunță candidații USL sub girul primarului de sector Andrei Chiliman. Pe Bulevardul Magheru lupta afișelor electorale a fost câștigată de USL, care și-a plasat afișe atât pe ambele părți ale străzii cât și pe trotuar.

Amplasarea materialelor de promovare electorală poate stârni și râsul trecătorilor. De exemplu, pe bulevardul I.C. Brătianu, un panou cu Victor Ponta și Crin Antonescu, cu chipuri sobre și privirea către cer, produce o imagine cel puțin hilară dacă este privit îpreună cu mesajul religios de deasupra.

 

 

 

Alt caz hilar este posterul unui candidat USL lipit pe geamul unei florării din cartierul Pantelimion, într-o nefericită alăturare cu… o coroană mortuară. Un semn care nu prea pare de bun augur.

sursa foto: b365.ro

2 COMENTARII

  1. Asa cum panourile sunt un obstacol pentru pietoni, politicienii, in general, sunt un obstacol pentru prosperitatea si viata romanilor „normali”…

  2. Ştie cineva unde se pot reclama neregurile electorale?

    Mă refer aici inclusiv la materiale/mesaje electorale distribuite în afara perioadei prevăzute în lege.

Comentariile sunt închise.