E ultima săptămînă înainte de startul oficial al campaniei electorale. Începînd de azi și pe durata întregii săptămîni, ne vom concentra asupra candidaților la primăriile de sector și la primăria generală a Capitalei.

Andrei Chiliman pare imbatabil la Sectorul 1. Liberalul e dat ca și mare favorit în sondaje. Are experiență și, ca orice primar în funcție, a făcut și lucruri bune. Dar nu numai. Pe cele mai rele, mai contestate și care au produs găuri în bugetul primăriei și buzunarul cetățeanului le puteți vedea în următorul material. Theodor Paleologu, omul aruncat de PDL în lupta electorală pare prea mic și lipsit de vreo șansă. Cu siguranță, în ce privește administrația publică, e mai lipsit de experiență iar numele său e legat de prea puține afaceri bănoase pentru a se putea vedea primar.

[jwplayer config=”600×394″ file=”https://www.nasul.tv:1001/wp-content/uploads/2012/05/7-PRIMARI-1.m4v” image=”https://www.nasul.tv/wp-content/uploads/2012/05/7-PRIMARI-1.jpg” html_5=”https://www.nasul.tv:1001/wp-content/uploads/2012/05/7-PRIMARI-1.m4v”]

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.