E ultima săptămînă înainte de startul oficial al campaniei electorale. Începînd de azi și pe durata întregii săptămîni, ne vom concentra asupra candidaților la primăriile de sector și la primăria generală a Capitalei.

In sectorul 3, pentru fotoliul de primar se dueleaza doi candidati cu acelasi nume de familie: Negoita.  Liviu si Robert Negoita. Cine sunt ei si ce afaceri au  aflati din materialul urmator:

[jwplayer config=”600×394″ file=”https://www.nasul.tv:1001/wp-content/uploads/2012/05/8-PRIMARI-3.m4v” image=”https://www.nasul.tv/wp-content/uploads/2012/05/8-PRIMARI-3.jpg” html_5=”https://www.nasul.tv:1001/wp-content/uploads/2012/05/8-PRIMARI-3.m4v”]

1 COMENTARIU

  1. Eu, ca locuitor de o viata al sectorului 3, am mai pus aceasta intrebare acum cateva zile: in situatia in care primarul se alege intr-un singur tur de scrutin ce facem?
    Pot sa va spun clar ca il voi vota tot pe Liviu Negoita, chiar daca stiu ca a dat contracte prietenilor, dar nu este singurul, ABSOLUT TOTI primarii fac la fel. Si apoi, primarul nu hotaraste nimic de capul lui, el propune consiliului si acesta decide. Eu consider ca si consilierii au mare raspundere. Sunt sigura ca in justitie (daca se va ajunge acolo) se va vedea acest lucru.
    In schimb, cum as putea sa votez un om care are deja atatea dosare penale si milioane de Euro datorii la bugetul statului? Nu si-a platit impozitele la stat, dar promite peste tot ca anvelopeaza el toate blocurile, dar nu spune si din ce fonduri…Ca din fondurile personale finanteaza editarea unui ziar gratuit care se distribuie saptamanal la fiecare casuta postala a fiecarui apartament din sector. Nici cel mai mare ziar din Romania nu are asemenea tiraj. Si sa nu mai vorbesc de pachetele cu mancare care au inceput sa se dea inca de acum o luna si jumatate.
    Chiar ieri m-am intalnit la intrarea in bloc cu un domn in varsta care ma intreba daca doamna…sta la apartamentul … si i-am zis ca nu-i cunosc eu pe toti si atunci mi-a specificat ca e doamna care distribuie pachete cu mancare de la USL. Si i-am replicat ca nu stiam ca la mine in bloc se practica asa ceva si l-am luat la rost si l-am intrebat de ce isi vinde votul pe un pachet de mancare, compromitand viitorul celor tineri si mi-a raspuns ca el ia mancarea si ii voteaza pentru ca ei se gandesc si la cei amarati, spre deosebire de ceilalti. OFFFFFFF
    Eu am o idee fixa (cam radicala, dar asta e): as interzice dreptul la vot celor care nu muncesc si nu contribuie prin impozite la buget si la cresterea PIB, adica pensionarilor si somerilor. De ce sa hotarasca viitorul copiilor nostri acesti oameni? De aia nu avansam. Vorba tatalui meu care are 77 de ani: am trait o viata intreaga in comunism si maine-poimaine voi muri tot in comunism!

Comentariile sunt închise.