E ultima săptămînă înainte de startul oficial al campaniei electorale. Începînd de azi și pe durata întregii săptămîni, ne vom concentra asupra candidaților la primăriile de sector și la primăria generală a Capitalei.

In sectorul 4 batalia pare deja castigata dar in ringul politic se intalnesc 2 politicieni cu…greutate. Notorietatea lor nu este data atat de realizari cat de afacerile si scandalurile in care au fost implicati.[jwplayer config=”600×394″ file=”https://www.nasul.tv:1001/wp-content/uploads/2012/05/8-PRIMARI-4.m4v” image=”https://www.nasul.tv/wp-content/uploads/2012/05/8-PRIMARI-4.jpg” html_5=”https://www.nasul.tv:1001/wp-content/uploads/2012/05/8-PRIMARI-4.m4v”]

10 COMENTARII

 1. eu il voi sustine in continuare pe primarul piedone fiindca s-a dovedit a fi un bun gospodar si o persoana deschisa, caruia nu ii e teama sa vorbeasca cu cetatenii. mie mi se pare foarte ok.

 2. Sulfina nu are nicio sansa, nu o cunoaste nimeni. Piedone este cunoscut si foarte apreciat de tot sectorul. Se vede clar cu cine va vota lumea 🙂

 3. 2 politicieni cu greutate? LOL. sulfina barbu este extrem de slaba in competitia asta. nu va lua nici macar un singur vot. toate se duc la piedone, e clar !! 🙂

 4. Spre deosebire ce alti primari, Piedone a fost singurul care s-a miscat mai repede sa schimbe ceva in sector. La cum arata inainte, acum se poate spune ca este un loc in care iti place sa traiesti.

 5. Sulfina Barbu este cunoscuta? Mie nu mi se pare ca este un om prea important in politica. Oricum nu are nicio sansa in fata lui Piedone.

  • Ma uitam ca si-a facut pagina de facebook, desi parca unii il acuzau pe Piedone ca are cont. Sulfina are prea putine like-uri :))

 6. Piedone este un om e care are nevoie sectorul nostru. Nu ma intereseaza ce se spune despre el, ma intereseaza ce a facut. Gurile rele spun multe, insa lumea nu e chiar asa proasta. Eu ii urez succes lui Piedone si imi doresc sa fie in continuare primarul nostru.

 7. sectorul 4 a devenit un sector curat, placut si neprimejdios datorita lui piedone. fiindca s-a implicat foarte tare in atributiile de primar. hai sa-l pastram inca 4 ani!

 8. piedone este singurul care chiar merita inca un mandat. si-a canalizat toate fortele ca acest sector ignorat sa iasa la lumina. bravo!

 9. pentru sectorul 4, piedone este perfect. a capatat experienta, s-a dedicat acestui sector sarac si are electoratul de partea lui. 100% va castiga!

Comentariile sunt închise.