Trăim într-o „baie” de energie, de câmpuri electromagnetice. Radiațiile cosmice, câmpurile energetice ale pământului și tehnologia creată de om interferează permanent cu ființa noastră. Și dacă organismul uman, după o lungă evoluție, este adaptat la radiațiile cosmice și la câmpurile electromagnetice ale pământului, el are de suferit în fața tehnologiei moderne, rezulatatul acestei interacțiuni fiind bolile și depresia, scăderea potențialului intelectual…

Cum de există astfel de consecințe? Ei bine, corpul nostru este sensibil la aceste câmpuri deoarece el însuși este o formă de electromagnetism. Până la cele mai profunde nivele ale celulei noi suntem, de fapt, energie. Energie care vibrează pe frecvențe diferite și care rezonează cu radiațiile electromagnetice din mediul ambiant.
Antenele GSM și telefoanele mobile, aparatele casnice și rețeaua electrică ne influențează viața mai mult decât credem!
Care sunt  bolile create de câmpurile electromagnetice și cum le putem preveni? Ce este frecvența Schumann și care este rolul ei? Exisată un război psihotronic prin intermediul căruia se dorește controlul populației?
La aceste întrebări, dar și la alte întrebări incitante, vom căuta răspunsuri  în cadrul emisiunii MISTERE LA GRANIȚELE CUNOAȘTERII, din această seară, de la ora 19:00, numai pe NAȘUL TV.
Vă așteptăm cu drag!
Daniel Roxin

Comments are closed.