Cei slabi de înger din SRI (dacă există așa ceva), activi sau sub acoperire, vor fi fost gata să leșine, citind pe site-uri și pe burtierele televiziunilor de știri că:
După alegerile prezidențiale, George Maior, directorul SRI, își va da demisia.

Auzind și el știrea de la Anca Alexandrescu, trimisă prin SMS, singura lectură, pentru că e scurtă, scutită de dureri de cap intelectuale, Victor Ponta a declarat că dată fiind pregătirea, George Maior nu va rămîne șomer.

Din cîte se vede, din știre, s-a înțeles astfel că după alegeri George Maior pleacă din fruntea SRI.
De aici și înflorirea rapidă a ipotezelor că va fi numit premier.
George Maior n-a spus însă că pleacă.
A spus că-și va depune demisia noului președinte.

Asta înseamnă că va merge la Cotroceni și-i va spune noului președinte că-și depune demisia, așteptînd, firește, ca noul președinte să-i spună că i-o primește sau, dimpotrivă, că vrea ca George Maior să rămînă mai departe în fruntea SRI. Deși ei n-au făcut atîta publicitate gestului, toți directorii SRI de pînă acum au procedat la fel. După venirea unui nou președinte, au mers la Cotroceni și și-au depus demisia. În cazul tuturor, noul președinte le-a respins demisia, spunîndu-le să rămînă la post.

Așadar, nu e nici un motiv de îngrijorare la SRI și în printre admiratorii mai mult sau mai puțin acoperiți ai lui George Maior:
Indiferent cine va fi președinte, îi va respinge demisia, confirmîndu-l în acest post.

Dvs ce credeți?
Se va găsi un nou președinte care să i-o primească?
Dacă da, dintre cei 14 candidați, cine ar îndrăzni să nu-l confirme pe George Maior la șefia SRI?

 

Sursa: cristoiublog.ro

2 COMENTARII

  1. Candidatul SIE, adica Theodor Melescanu si oportunista Monica Macovei, care se foloseste de orice situatie pedaland la viteza maxima pe roata anticoruptiei!

Comments are closed.