Premierul Victor Ponta, a anuntat ca miercuri se va intalni cu Traian Basescu pentru a discuta despre obligatiile externe ale Romaniei, negocierile cu FMI, Mecanismul de Cooperare și Verificare pe justiție, precum și despre bugetul UE pentru perioada 2014-2020. Prim-ministrul a specificat ca Presedintele a solicitat aceasta intalnire.

„Președintele Băsescu mi-a adresat o solicitare, în baza prevederilor constituționale, să avem o consultare pe aceste teme importante și bineînțeles că am răspuns pozitiv. Nici nu aveam cum să nu răspund”, a spus Ponta.

Victor Ponta a mai specificat ca vor mai discuta si despre Pozitia Guvernului privind bugetul multianual de la nivelul UE privind bugetul din perioada 2014-2020. Victor Ponta a precizat că va merge singur la întâlnirea cu șeful statului.

6 COMENTARII

 1. E absolut normal sa se consulte, acum ma astept ca la Haznaua 3 sa insinueze ca Presedintele se amesteca in activitatea Guvernului. Depinde de Ponta sa fie la inaltimea vremurilor.

 2. Una din obligatiile Romaniei, in ideea de a fi respectata, este sa scape rapid de infectia usl si de gunoiul Copy-Tonta, prim-plagiator al celui mai (ne)cinstit guvern din istorie. E necesara o operatiune de tip „matura & farasul” in „cloaca” politicii noastre, in special in Parlament. Luarea pe faras a gunoaielor e o prioritate nationala. Altfel ne paste dezastrul. Presedintele l-o fi chemat pe Tonta sa-i zica vreo doua de dulce inainte de „mandatul” pentru Consiliul European…

 3. da, pentru ca pe 9 nov. (cred) e intalnirea premierilor pe aceasta tema. Presedintele are probabil inte,ntia ca Romùania sa aiba o pozitie coerenta, dar cat se poate conta pe plagiator …
  La sfarsitul lunii, cu siguranta, domnul Basescu va repreznta Romania la negocierile de cel mai inalt nivel si e foarte probabil sa trebuiasca sa repare cateva prostii facute de poanta noastra nationala.

  • Ciudat este ca Presedintele invita Guvernul iar plagiatorul vrea sa mearga singur.

 4. Va invit cu insistenta si drag !
  Prieteni,
  pentru viitorul copiilor si nepotilor nostrii,sa incepem sa boicotam televiziunile detinute de oameni fara scupule care polueaza casele noastre cu tiganie,badaranie, violenta, infractori, curve,manele, politicieni ticalosi si ziaristi corupti.

  Decat sa va “omorati” timpul liber dormitand in fata ecranului tv, incercati sa cititi o carte, sau sa mergeti la un spectacol, iar daca nu va permiteti(sau nu aveti chef), macar sa iesiti in parc sa va jucati cu copii vostrii(caci vor creste si nu veti sti cand, cum si au ajuns sa va urasca, pentru ca in timp ce dvs motaiati in fotoliu copilul dvs. privea atent televizorul).

  Spuneti NU!, canalelor de televiziune A1, A2, A3, Pro-tv, OTV, etc.

Comments are closed.