Președintele României, Traian Băsescu, îl va primi mâine la ora 14.00, la Palatul Cotroceni, pe Štefan Füle, comisarul european pentru Extindere și Politică de vecinătate. Cu certitudine, unul din punctele principale ale discuției dintre președintele României și comisarul european îl va reprezenta procesul de aderare al Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Štefan Füle s-a exprimat, recent, elogios la adresa Republicii Moldova și a eforturilor pe care le face aceasta pentru a îndeplinirea criteriilor de aderare. „Pe măsură ce Moldova se apropie, zi de zi, de  Uniunea Europeană, visez la o Republică Moldova prosperă, credincioasă valorilor noastre, consolidată, modernizată și reintegrată în familia europeană. (…) Vreau să laud Moldova, guvernul și cetățenii săi, pentru remarcabilul angajament în inițiativele comune, fie ele în aria comerțului, a vizelor sau a dialogului și coordonării politice”, a scris oficialul european pe pagina sa de pe siteul Comisiei Europene.

4 COMENTARII

  1. Am mai spus-o, n-ar fi de mirare ca la intrarea Moldovei in Comunitatea Europeana sa constatam ca suntem in urma ei in ceea ce priveste functionarea institutiilor, si poate cine stie, cu USL-ul in vre-o doua mandate, in urma ei si d.p.d.v. economic! cel putin vom putea trai in Moldova! Pare greu de crezut?nDar Bulgarii, care in sase luni deja sunt vazuti inaintea noastra? SUNTEM ULTIMII!!!!!

    • desigur. In 6 luni de gubernie uslamista am pierdut enorm. Eram pe drumul cel bun, eram laudati, dati de exemplu, tara cunostea o stabilitate chiar in timp de criza … Cel care va vota USL pe 9 decembrie este antiromân.

  2. Fie ca maine sa se faca inca un pas inainte spre aderarea Basarabiei la UE. Succes, domnule presedinte !

Comentariile sunt închise.